Онуфріївський район
Спорт

Стартував чемпіонат району з футболу

Стартував чемпіонат  району з футболу
20 травня в Онуфріївському районі стартував чемпіонат з футболу. Цього року участь у ньому взяли одинадцять команд.
В Успенці місцева «Чайка» перемогла «Ниву» з Млинка з сухим рахунком 4:0. У Деріївці «Граніт» приймав василівський «Старт». Долю цієї гри вирішив один єдиний м’яч, забитий футболістом «Граніту» Крупенком Олександром на 89-ій хвилині матчу — 0:1.

Цікавим та напруженим був поєдинок у селі Зибкове, де «Метеор» приймав футболістів з Куцеволівки — «Дніпро». Спочатку в рахунку повели гості, потім господарі зрівняли рахунок, і все ж таки куцеволяни під кінець гри забили вирішальний гол і перемогли — 2:1.

Онуфріївський «Рубін» в гостях обіграв камбурліївський «Темп» — 2:1. Господарі поля в другому таймі відкрили рахунок. Через 20 хвилин півзахисник «Рубіна» зрівнює рахунок, а за 10 хвилин до закінчення матчу нападник гостей зі штрафного встановив остаточний результат.

У Павлиші «Колос» зіграв у нічию з попівською «Зорею» — 1:1.

Підводячи підсумки першого туру, можна прогнозувати, що цей чемпіонат буде цікавим. Радує те, що суддівство не викликало занепокоєння. Практично всі члени виконкому ОРФФ спостерігали за поєдинками в різних населених пунктах.

Приємно й те, що на багатьох матчах були присутні сільські та селищні голови, а поєдинки у Павлиші та Камбурліївці відвідав голова Онуфріївської райдержадміністрації, почесний президент ОРФФ — Сергій Самородченко.

"ВК" у PDF