Знам’янський район
Спорт

Сьомий тур Відкритого Чемпіонату Знам’янського району

Сьомий тур Відкритого Чемпіонату Знам’янського району
Відбулися матчі 7-го туру Відкритого Чемпіонату Знам’янського району з футболу сезону 2017 року.
У Богданівці «Буревісник» (Петрове) святкував перемогу над «Дніпром» з Чигиринського району Черкаської області. У першому таймі рахунок відкрив Денис Пономар. У першій половині другого тайму команди обмінялися забитими м’ячами. У останні хвилини зустрічі був голепад – чотири забиті м’ячі. Матч завершився з рахунком 5:2 на користь «Буревісника». У Знам’янці «Хлібодар» поступився місцевому «Локомотиву» з рахунком 1:3. У Диківці богданівський «Буревісник» результативно провів старт зустрічі – у ворота господарів влетіло за двадцять хвилин чотири м’ячі. Наступного м’яча прийшлося чекати аж 56 хвилин. Команди обмінялися забитими м’ячами – 6:2 на користь богданівської команди.

Сьомий тур Відкритого Чемпіонату Знам’янського району

Надзвичайно видовищним матчем був «Старт» - «Нива». На восьмій хвилині матчу після передачі Олександра Замуренка рахунок відкрив Антон Оганесов. А на тридцятій хвилині матчу з передачі Валентина Жугана Ярослав Поплавка поцілив у дальню дев’ятку воріт – 2:0 на користь «Ниви». На початку другого тайму матчу «Старт» зрівняв рахунок – 2:2. На 53-ій хвилині матчу у центрі поля втратив м’яч Максим Гедерим і Ярослав Поплавка здійснив індивідуальний прохід, влучивши у дальній нижній кут воріт – 3:2. А через 7 хвилин «Нива» отримало право на пробиття пенальті – Ярослав Поплавка не зумів переграти голкіпера «Старту» Олександра Кушніренка. Після нереалізованого пенальті «Нива» стала грати слабкіше – віковим футболістам команди з Цибулевого було складно витримати стрімкий темп цієї цікавої гри. Як наслідок «Старт» зумів не лише зрівняти рахунок, а й «вирвати» перемогу – 5:3.

Дмитрівський «Колос» з рахунком 10:2 розгромив «Темп» з Олександрівського району. Зазначимо, що дуже видовищним взяттям воріт було на 53-ій хвилині матчу: Роман Андрієнко ударом в один дотик після подачі з кутової позначки поцілив під перекладину воріт «Темпу».

"ВК" у PDF