Онуфріївський район
Спорт

«Рубін» став володарем Призу Олексія Калюжного

«Рубін» став володарем Призу Олексія Калюжного
Підійшла до завершення серія футбольних двобоїв на Приз нашого земляка, який загинув під час Другої Світової війни, захищаючи дзот №11, Олексія Калюжного. Традиційно фінальна гра планується і проводиться 9 травня. У цей день онуфріївський «Рубін» приймав на своєму полі успенську «Чайку».
Зважаючи на те, що зустрічалися дві найсильніші команди району, глядачів було досить багато. Гра розпочалася з гострих атак гостей, які провели в атаці майже весь перший тайм. Багато роботи було в голкіпера «Рубіну» Олександра Кожушка, але не зважаючи на всю його майстерність нападник «Чайки» Андрій Колісник вдалою атакою виводить свою команду вперед. Господарі поля намагалися контратакувати, але такий рахунок зберігся до кінця першого тайму.

«Рубін» став володарем Призу Олексія Калюжного

Після перерви команда райцентру переходить до більш рішучих дій, гра все частіше переходить на половину гостей, які відчайдушно захищаються. Було багато порушень правил з боку обох команд, були жовті картки і одна червона картка гостям, яким довелося до кінця гри грати в неповному складі. Під час гострої силової боротьби гравець «Чайки» порушує правила, і арбітр призначає одинадцятиметровий, який блискуче реалізовує Микола Піщан. Рахунок вирівнюється і залишається нічийним майже до самого фінального свистка. Більшість глядачів були впевнені, що долю Призу буде вирішувати серія пенальті, але на останніх хвилинах зустрічі нападник «Рубіну» завдає удару по воротах, голкіпер «Чайки» його відбиває, але м’яч відскакує від гравця успенської команди Ігоря Котвіцького і повертається у свої ж ворота. І хоча гравець по м’ячу не бив, саме він вважається автором автоголу — 2:1 перемога команди райцентру.

«Рубін» став володарем Призу Олексія Калюжного

Після зустрічі гравці «Чайки» спробували апелювати до суддів зустрічі, а потім залишили стадіон.

Приз Олексія Калюжного, грамоту та грошову премію капітану «Рубіна» вручив голова Онуфріївської державної адміністрації Сергій Самородченко.

«Рубін» став володарем Призу Олексія Калюжного

"ВК" у PDF