Знам’янський район
Спорт

Шостий тур Відкритого Чемпіонату Знам’янського району

Шостий тур Відкритого Чемпіонату Знам’янського району
Відбулися матчі шостого туру Відкритого Чемпіонату Знам’янського району з футболу сезону 2017 року.
Петрівський «Буревісник» святкував виїзну перемогу над «Нивою». У першій половині зустрічі гості відкрили рахунок, реалізувавши пенальті. До перерви команди обмінялися забитими м’ячами. У другому таймі «Буревісник» забив ще два м’ячі, здобувши перемогу з рахунком 4:1.

У Богданівці місцевий «Буревісник» відібрав очки у лідера ліги — «Колосу» з Дмитрівки. На гол Анатолія Волкова відповів богданівець Дмитро Гордуз — 1:1.

У Єлизаветградці місцевий «Темп» на матч не зумів зібратися у повному складі і грав удесятьох проти чемпіона району останніх сезонів — «Старту». У підсумку зустріч завершилася з рахунком 9:2 на користь «Старту», у складі якого по три м’ячі забили Олександр Постільняк та Сергій Барбанов.

Знам’янський «Локомотив» здобув першу свою перемогу у чемпіонаті, перемігши «Дніпро» з Чигиринського району (3:1). Попри це «Локомотив» посідає останнє місце, набравши три очки.

«Хлібодар» (Суботці) з рахунком 2:1 переграв диківську «Дружбу». У складі переможців дубль оформив Олександр Степаненко.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF