Знам’янський район
Спорт

Лідер зазнав розгромної поразки

Лідер зазнав розгромної поразки
6-8 травня відбулися матчі 5-го туру Відкритого Чемпіонату Знам’янського району з футболу сезону 2017 року.
У Диківці місцева «Дружба» зазнала поразки від «Дніпра» (Стецівка, Чигиринський район) — 1:2. До речі, матч видався досить напруженим та емоційним. Кожна з команд матч догравала вдесятьох — у складах «Дружби» та «Дніпра» відповідно Олександр Карауш та Андрій Сущенко отримали червоні картки.

У Суботцях перший тайм матчу не подарував забитих м’ячів. А от вже на 66-ій хвилині зустрічі богданівський «Буревісник» вів у рахунку 3:0. З цим рахунком матч і завершився.

«Буревісник» (Петрове) з рахунком 4:0 розгромив «Темп» з Єлизаветградки (Олександрівський район). Нападник «Буревісника» Денис Пономар у цьому матчі забив три м’ячі.

У Знам’янці місцевий «Локомотив» зазнав п’ятої поразки. У першому таймі матчу з «Нивою» був рахунок 2:2. Після перерви команда з Цибулевого збільшила оберти своїх атак і святкувала перемогу над «Локомотивом» з рахунком 5:3.

Лідер чемпіонату, дмитрівський «Колос» зазнав розгромної поразки від іванковецького «Старту» (0:6). У складі переможців три м’ячі забив Святослав Потьомкін.

Після п’яти зіграних турів Чемпіонату лідирують «Колос» (Дмитрівка) та «Буревісник» (Петрове), які мають по 12 очок. Останнє місце посідає «Локомотив» (Знам’янка) — програв всі 5 матчів.

"ВК" у PDF