Знам’янський район
Спорт

Третій тур Відкритого Чемпіонату Знам’янського району

Третій тур Відкритого Чемпіонату Знам’янського району
22 квітня відбулися чотири матчі 3-го туру Відкритого Чемпіонату Знам’янського району з футболу сезону 2017 року.
Несприятлива погода не злякала організаторів Чемпіонату. Якщо обласні змагання були відмінені у зв’язку зі снігом, що випав 21 квітня на території Кіровоградської області, то у Знам’янському районі не переносили третій тур Чемпіонату району (лише один матч і то з іншої причини). Сподівалися на покращення погоди, і воно сталося. Вже у суботу розтанув сніг, футбольні поля підсохли, і на них можна було проводити матчі.

У Дмитрівці «Дніпро» з Черкаської області зустрічалося з богданівським «Буревісником». Матч видався напруженим; вирували на футбольному полі і поза ним чимало емоцій. Зустріч завершилася внічию 2:2.

У Знам’янці місцевий «Локомотив» зазнав третьої поразки поспіль і опустився на останнє місце у турнірній таблиці змагань.

Наприкінці першого тайму гравці дмитрівського «Колоса» Вадим Воловик та Анатолій Волков забили два м’ячі у ворота «Локомотива». Вже на старті другої половини зустрічі Анатолій Волков збільшив рахунок. На 63-ій хвилині матчу Ілля Козін, який пару хвилин до того вийшов на заміну, потужним ударом у дев’ятку воріт забив видовищний гол. У ворота господарів влетіло ще два м’ячі — остаточний рахунок 6:0 на користь «Колоса».

У Диківці «Темп» (Олександрівський район) у першому таймі матчу з місцевою «Дружбою», граючи в меншості (не вистачало футболістів — лише 10), зумів забити два м’ячі. У перерві зустрічі «Темп» доукомплектувався і на другий тайм матчу вийшов у повному складі. На 65-ій хвилині матчу гравець «Темпа» Євгеній Футорнюк отримав друге попередження і залишив свою команду в меншості. «Дружба» цією більшістю скористалася сповна. Кращий бомбардир господарів Сергій Грузін через 5 хвилин відіграв один м’яч. Після рикошету від гравця «Темпа» «Дружба» зрівняла рахунок — 2:2.

У Богданівці глядачі стали свідками цікавого матчу між петрівським «Буревісником» та іванковецьким «Стартом». У середині тайму Денис Пономар вивів уперед «Буревісник». Наприкінці тайму, ударом зі штрафного, Максим Корчинський зрівняв рахунок. На 68-ій хвилині матчу Єгор Грінкевич гарним ударом за межі штрафного майданчику забив переможний м’яч — 2:1 на користь «Буревісника».

У турнірній таблиці лідирують дві команди — «Буревісник» (Петрове) та Колос» із Дмитрівки. Вони у трьох матчах здобули три перемоги.

Матч «Нива» (Цибулеве) — «Хлібодар» (Суботці) перенесено на 1 травня. Наступний, четвертий, тур чемпіонату відбудеться 29-30 квітня.

"ВК" у PDF