Новгородківський район
Спорт

Футбольний сезон у Новгородківському районі стартував

Футбольний сезон у Новгородківському районі стартував
Минулої суботи на Новгородківський районний стадіон «Колос» прибуло 7 команд, щоб поборотися за Кубок «Відкриття сезону». Згідно з Положенням про проведення районного турніру, за правилами міні-футболу в кожній команді було заявлено не більше 14 гравців, а на футбольному полі зменшених розмірів у кожній команді грали 7 гравців, враховуючи воротаря.
Після привітання від першого заступника голови РДА Сергія Краснюка та голови районної федерації футболу Ярослава Дудніка, власне, і розпочався турнір.

На початку турніру команди (згідно жеребкування) були розподілені на дві групи. У групі «А» фаворитом вважалася команда, за яку говорила сама назва: «Фаворит». Але в цій групі здивувала команда села Митрофанівка. Вигравши у «Фаворита» і зігравши внічию з футболістами Верблюжки, вони вийшли до фіналу, верблюзьці тут були другими. Не прогнозовано посіла друге місце у групі «Б» і команда «Транзит». Розпочавши впевнено вигравати спочатку у команди Великої Чечеліївки, потім у команди Рибчиного, команда «Транзит», змарнувавши свої моменти, а це не забитий пенальті (9м) Сергієм Білоножком та кілька виходів віч-на-віч з воротарем і груба помилка воротаря (автора цих рядків), поступилася команді з Вершино-Кам’янки, яка і вийшла у фінал. Тож, ІІІ місце команда «Транзит» виграла у спортсменів с. Верблюжка. У фіналі, впевнено вигравши у сусідів з Вершино-Кам’янки з рахунком 2:0, перемогу святкували футболісти з с. Митрофанівка у складі: Олександр Куряч, Олександр Григоренко, Микола Самороко, Назар Шмаков, Володимир Бовт, Валерій Облап, Олександр Андрейченко, Микола Охріменко (на фото).

Команда-переможець нагороджена Кубком і дипломом за перше місце, дипломами — команда с. Вершино-Кам’янка за ІІ місце і команда «Транзит» за ІІІ місце. Від обласної федерації футбольними м’ячами (за що дякуємо особисто голові обласної федерації футболу Віктору Безсмертному) були нагороджені команда-переможець турніру та команда с. Верблюжка за постійну участь в усіх турнірах району і області.

Дипломами районної федерації футболу та райради "Колос" були нагороджені: кращий гравець турніру Василь Барбарош (Вершино-Кам’янка), кращий бомбардир Микола Застьоба (Новгородка), кращий воротар Валерій Облап (Митрофанівка), кращий молодий гравець Олександр Куряч (Митрофанівка), кращий суддя Сергій Білоножко (Новгородка).

Організатори і гравці турніру щиро дякують лікарю Артему Волошину, який обслуговував турнір.

"ВК" у PDF