Знам’янський район
Спорт

Другий тур Відкритого Чемпіонату Знам’янського району

15 квітня відбулися матчі 2-го туру Відкритого Чемпіонату Знам’янського району з футболу серед аматорських команд сезону 2017 року.
У Єлизаветградці місцевий «Темп» святкував перемогу над «Хлібодаром» — 2:0. У складі переможців дубль оформив Роман Верзілін. Зазначимо, що «Темп» з 68-ої хвилини грав у меншості. Знам’янський «Локомотив» у першому таймі матчу міг ще втримувати натиск «Старту», а після перерви команда з Іванківців довела рахунок до розгромного — 5:0.

Цікавим було протистояння у Цибулевому, де «Нива» з рахунком 2:0 перемогла «Дніпро» з Чигиринського району. До речі, нападник господарів Антон Оганесов не реалізував пенальті, пробивши вище воріт.

Дмитрівський «Колос» з рахунком 5:2 переміг «Дружбу». Зазначимо, що «Колос» не реалізував два пенальті: Сергій Назаренко поцілив у штангу воріт, а Вадим Воловик не зумів переграти голкіпера. У протистоянні двох «Буревісників» перемогу здобула команда з Петрового — 2:1. У богданівців давалася взнаки відсутність голкіпера; на позиції голкіпера грав польовий гравець Євген Розумяк. У цьому матчі богданівська команда більше створила моментів за суперника, але зазнала поразки.

Після двох зіграних турів у турнірній таблиці чемпіонату без очкових втрат ідуть три команди: «Старт» (Іванківці), «Колос» (Дмитрівка) та «Буревісник» (Петрове).

"ВК" у PDF