Світловодський район
Спорт

12 золотих медалей вибороли хортингісти Світловодщини

12 золотих медалей вибороли хортингісти Світловодщини
Збірна команда Світловодського райну та міста Світловодськ, на чолі з досвідченими тренерами Володимиром Мусієнком та Анатолієм Скоренцовим (на фото), мала честь представляти Кіровоградську область на Кубку Європи з хортингу «Галицькі леви», який тривав з 7 по 9 квітня в м. Трускавець.
У напруженій боротьбі наші учасники одержали перемогу в змаганнях у розділі: «Показовий виступ» — особистий розряд — Євгеній Скоренцов — І місце, золота медаль; особистий розряд — Анастасія Скоренцова — І місце, золота медаль; парний розряд — Микола Огнарьов, Сергій Воробйов — І місце, золота медаль; командний розряд — Олександра Сергієнко, Микола Огнарьов, Сергій Воробйов, Анастасія Скоренцова, Євгеній Скоренцов — І місце, золоті медалі. Розділ «Форма» (кадети і кадетки 14-15 років) Олександра Сергієнко — ІІ місце, срібна медаль. Розділ «Сутичка» (юніори та юніорки 16-17 років) Данило Вакуєв І місце, золота медаль, також нагороджений дипломом за кращу техніку і тактику ведення бою. У розділ «Двобій»: наймолодший учасник команди (молодші юнаки та дівчата 8-9 років) Владислав Мусієнко — ІІІ місце, бронзова медаль; (юніори та юніорки 16-17 років) Мар’яна Литвин — І місце, золота медаль; (чоловіки та жінки 18-35 років) Даніїла Трехманенко — І місце, золота медаль. Наших спортсменів нагородили дипломами та медалями, з них 12 золотих, 1 срібна, 1 бронзові.


Участь команди хортингістів у Кубку Європи з хортингу відбулась завдяки постійній потужній підтримці Юрія Скічка — генерального директора Світловодського річкового терміналу, Протоієрея Свято-Покровського Собору Віталія Коваленка, депутатів Світловодської районної ради Олега Медяника і Тетяни Адактуєвої та підприємців: Любові Замкової, Олександра Мульченка, Юрія Білошапки.

Вітаємо наших спортсменів, бажаємо успіхів та перемог!

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF