Онуфріївський район
Спорт

Футбольний сезон стартував

Футбольний сезон стартував
У перший день весни 10 футбольних команд Онуфріївського району зійшлися у довгому футбольному марафоні, який тримав у напрузі як гравців, так і вболівальників цієї цікавої гри. А страртував він з престижного кубку «Виклику» з футболу пам’яті Удода Є.О. — колишнього інструктора зі спорту Вишнівцівської сільської ради, який нещодавно раптово пішов з життя.
Змагання пройшли у двох зонах, першу очолили господарі змагань «Оріон» (с.Вишнівці), «Старт» (с.Василівка), «Рубін» (смт Онуфріївка), «Темп» (с.Камбурліївка), «Колос» (смт Павлиш), «Дніпро» (с. Куцеволівка).

Другу зону очолили футболісти «Метеор» (с.Зибкове), які й були господарями, «Нива» (с.Млинок), «Чайка» (с.Успенка), «Граніт» (с.Деріївка). Згідно з положенням, змагання пройшли за олімпійською системою — тобто, команда, яка програла, вибуває з подальшої боротьби. Поєдинок триває 30 хвилин, 2 тайми по 15 хвилин, у разі нічиєї — пробиття 5-ти одинадцятиметрових ударів.

У першій зоні перша гра між «Дніпром» та «Стартом» не виявила переможця, тому команди прибігли до пробиття пенальті, де влучнішими виявилися господарі «Оріону» з рахунком 6:5. У послідуючих іграх «Рубін» і «Темп» теж зіграли внічию 0:0, а влучніше пробили одинадцятиметрові гравці «Рубіну». Наступна гра «Колос» — «Дніпро» теж не виявила переможця, не змогли в основний час відкрити рахунок — 0:0, а в серії пенальті їх влучніше виконали гравці «Дніпра». Таким чином, «Рубін» зустрічався у півфіналі з «Дніпром» і вкотре гра закінчилася внічию — 0:0. До переможця гри прибігли пробиття одинадцятиметрових, їх влучніше виконали футболісти «Рубіну» 3:1. Таким чином, «Рубін» зустрівся з «Оріоном» за вихід у фінал престижного кубку. Тут зафіксовано перемогу з мінімальним рахунком 1:0 «Рубіна».

У другій зоні господарі змагань — «Метеор» — в основний час поступилися «Ниві» з рахунком 1:3. «Чайка» впевнено здобула перемогу з «Гранітом» 3:0. У боротьбі за вихід у фінал «Чайка» зіграла внічию з «Нивою» — 0:0. А в серії пенальті у першій боротьбі з рахунком 6:5 перемогу буквально виривають гравці «Чайки». Таким чином, у боротьбі за ІІІ місце зустрілися господарі — футболісти «Оріону» та футболісти «Ниви». Змістовніше та впевненіше виглядали гравці «Ниви», які з рахунком 2:0 отримали перемогу над господарями.

Фінал носив характер перемінного успіху, але в основний час не було виявлено переможця, тому як і початок, так і кінець змагань прибігся до серії пенальті. У зустрічі минулорічних володарів кубку «Рубіну» та «Чайки» успенці влучили 5 раз, «Рубін» один раз схибив. Таким чином, перехідним кубком «Виклику» нагороджені футболісти успенської «Чайки» (на фото), другим місцем задовольнилися гравці онуфріївського «Рубіну», третім — представники «Ниви» (с.Млинок), нагороджені спільними грамотами райради ФСТ «Колос» Винником Г.С.

А 8 квітня у с.Камбурліївка та селищі Павлиш відбудеться розіграш призу МС Василя Кубанова з футболу. Початок змагань о 10:00 год. Запрошуємо жителів та гостей відвідати спортивне свято!
Футбольний сезон стартував
Футбольний сезон стартував
Футбольний сезон стартував

"ВК" у PDF