Знам’янський район
Спорт

Богданівці виграли «Кубок відкриття сезону-2017»

Богданівці виграли «Кубок відкриття сезону-2017»
У селі Богданівка відбувся «Кубок відкриття сезону-2017» з футболу серед аматорських команд. Участь в цих змаганнях взяли шість команд, які укомплектовані лише футболістами, що мають приписку сіл Знам’янського району. Вони були поділені на дві групи, які зіграли в одне коло. Матчі тривали два тайми по 15 хвилин.
На церемонії відкриття змагань учасників привітав сільський голова села Богданівка Анатолій Олексійович Іващук, який побажав їм успішної, цікавої гри та перемоги сильнішому.

У групі «А» богданівський «Буревісник» та суботцівський «Хлібодар» перемогли «Ниву» відповідно з рахунками 2:0 та 1:0. В очній зустрічі «Буревісника» з «Хлібодаром» була зафіксована нічия 1:1. За кращою різницею забитих-пропущених м’ячів до фіналу вийшов «Буревісник». В іншій групі дмитрівський «Колос» переміг диківську «Дружбу» та іванковецький «Старт» і вийшов до вирішального матчу змагань. У матчі «Дружба» — «Старт» глядачі забитих м’ячів не побачили — 0:0.

У матчі за третє місце зустрічалися «Дружба» та «Хлібодар». Основний час зустрічі завершився з рахунком 1:1, а у серії післяматчевих пенальті перемогла команда з Суботців — 2:0. У фіналі богданівський «Буревісник» з рахунком 2:0 переміг «Колос». У складі переможців забитими м’ячами відзначилися Андрій Свириденко та Дмитро Базака.

На церемонії закриття змагань призери «Колос» та «Хлібодар» отримали грамоти за зайняті відповідно друге та третє місця. Богданівський «Буревісник» отримав грамоту за перше місце та Кубок. Також були індивідуальні відзнаки. Кращим гравцем турніру визнано півзахисника «Буревісника» Андрія Свириденка. Кращим тренером став наставник переможців Олександр Довженко.

Відзначимо, що організаторами змагань були відділ освіти, молоді та спорту Знам’янської районної державної адміністрації, Знам’янська районна федерація футболу та районна організація ВФСТ «Колос».

8 квітня стартує Відкритий чемпіонат Знам’янського району з футболу серед аматорських команд.

"ВК" у PDF