Знам’янський район
Спорт

Міні-футбольні перипетії

Міні-футбольні перипетії
25-26 березня у Кропивницькому на стадіоні «Зірка» (штучне поле 30х70м) відбувся груповий етап чемпіонату Кіровоградської області з міні-футболу (8х8) у залік обласних спортивних ігор серед ОТГ, районів та міст області.
Новгородківський район не зумів виграти 5-у групу, в якій було лише два суперники. А от Онуфріївський район став кращим у четвірці команд — Новомиргородський, Бобринецький, Онуфріївський та Світловодський райони. Олександрівський район у шостій групі розійшовся миром з Голованівським районом (0:0) і поступився Вільшанському — 0:1. Як наслідок — Олександрівський район не вийшов до фінального етапу.

Знам’янський район, який грав у четвертій групі, на змаганнях представляв «Старт» (Іванківці). Знам’янський район зіграв внічию з Гайворонським районом (0:0), переміг Бобринецьку ОТГ та поступився команді з Маловисківського району (0:1).

За підсумками групового етапу, далі вийшли команди: Долинського, Олександрійського, Кіровоградського, Онуфріївського, Маловисківського та Вільшанського районів. Вони 2-го квітня визначать найсильнішу команду. Цього дня пройдуть змагання і серед міст обласного значення, участь в яких візьмуть лише два міста — Кропивницький та Світловодськ.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF