Знам’янський район
Спорт

У Знам’янці зустрілися ветерани футболу з міста і району

У Знам’янці зустрілися ветерани футболу з міста і району
Бурхливою та напруженою видалася товариська гра між збірними командами міста Знам`янки та Знам`янського району з футзалу серед ветеранів, що відбулася у суботу 3 березня. Емоції, що вирували в цей час у спортивному залі КДЮСШ тримали у напруженні гравців, та подарували незабутні враження вболювальникам.
Гравці збірної Знам`янського району одразу заволоділи ініціативою і стрімко почали забивати м`ячі, до рахунку 3:0, згодом рахунок став – 4:1. Здавалося б, що для команди міста Знам`янки все закінчилось. Та тут гравці згуртувалися, почалась справжня боротьба і помалу стали відігруватись.

Переламним став момент, коли міський голова, С.І.Філіпенко, який звичайно грав за команду міста, влучним ударом зрівняв рахунок – 4:4!

До самого кінця гра була дуже гострю, команда Знам`янського району декілька разів виходила вперед на один м`яч, футболісти міста наздожинали суперника...

І ось наприкінці матчу гравці міста сконцентрувалися та не лише вирівняли рахунок, а й забили переможний м`яч! Матч закінчився з рахунком 8:7 на користь збірної міста Знам`янки.

Зазначимо, що перемога відбулася завдяки згуртованості команди, самовідданій грі воротаря В.Безреброго, неперевершеній грі Е.Кравчика та бомбардирським якостям А. Савіцького. Такий напружений та гострий матч впевнено провів суддя В. Дем`яненко.

Дякуємо гравцям за незабутні враження та сподіваємось, що такі ігри будуть традиційними.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF