Світловодський район
Спорт

За крок до бронзи

За крок до бронзи
З 26 по 28 лютого в місті Гребінка пройшов фінальний етап Чемпіонату України з футзалу серед жіночих команд 2002-2003 р.н., які не увійшли до основного фіналу змагань команд Вищої ліги.
Тож, у фінальних змаганнях Першої ліги взяли участь 7 команд, з-поміж яких були і відомі у спортивному колі команди, як-то: «Надія-ДЮСШ» (м. Гребінка), «Ніка» (с. Лебедин) та ДЮСШ «Біличанка» (м. Ірпінь), і команди, які тільки-но починають заявляти про себе на всеукраїнському рівні, адже грають не так давно. Серед них і футбольна команда «Власівчанка» з смт Власівка Кіровоградської області, яка за результатами змагань посіла IV місце.

За крок до бронзи

За крок до бронзи

Як зазначив у коментарі «Віснику Кіровоградщини» тренер команди Ігор Рябчук, це була третя гра «Власівчанки» в межах Чемпіонату України з футзалу. Перша з них відбулася восени в місті Шпола, де власівські футболістки вибороли срібло, що дозволило їм продовжити змагання за чемпіонський титул, друга пройшла у Кобеляках і принесла дівчатам бронзу, дозволивши взяти участь у фінальних змаганнях Першої ліги. Але тут, на думку тренера «Власівчанки» його команді трошки не вистачило везіння, адже грали вони дуже добре.

Та навіть IV місце, враховуючи те, що у фінал вийшли кращі команди центральної України, тренер вважає гарним результатом для команди, яка тільки-но починає заявляти про себе: «Дівчата відчайдушно боролися за перемогу і програли сильним суперникам усього в один-два м’ячі. Тож, додому повернулися стомленими, але сповненими бажання у наступному сезоні продовжити боротьбу. Щоправда, хотілося б мати змогу хоча б раз на тиждень мати змогу тренуватися у великому залі спортивного комплексу, адже наразі ми тренуємося у спортивному залі ЗШ№9».

Наразі ж команда готується до турніру з футзалу в Харкові, який відбудеться наприкінці березня.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF