Знам’янський район
Спорт

Дмитрівчани виграли змагання з волейболу

Дмитрівчани виграли змагання з волейболу
18 лютого у селі Богданівка відбулися змагання з волейболу (чоловіки) в залік Знам’янської районної Спартакіади серед аматорських команд сільських рад та колективів фізичної культури.
Команди були поділені на дві групи, переможці яких виходили до фіналу. Другі місця груп зустрічалися у матчі за третє місце. Команда Пантазіївської сільської ради у завершальному матчі групового етапу із колективом з Дмитрівки була за крок від сенсації. Дмитрівчани на цих змаганнях були одними з фаворитів. Нагадаємо, що у минулому році вони посіли перше місце на змаганнях «Краще спортивне село Кіровоградщини» з волейболу. Пантазіївці, поступаючись у другій партії з рахунком 9:13, змогли вирвати перемогу з рахунком 17:15. У третій партії вони вели у рахунку 8:5, але врешті-решт поступилися (13:15) і сенсації не сталося — пантазіївці вийшли до «бронзового» матчу, а дмитрівчани — до фіналу. З іншої групи до фіналу вийшли богданівці.

У матчі за третє місце пантазіївці впевнено перемогли команду Цибулівської сільської ради — 25:8, 25:20. У вирішальному матчі змагань глядачі стали свідками цікавого та безкомпромісного протистояння. Перша партія завершилася на користь богданівців — 25:23. У другій партії сильнішими були дмитрівчани — 25:18. У третій, вирішальній, партії команди йшли очко в очко. Команда з Дмитрівки (на фото) в підсумку святкувала перемога з рахунком 15:13 і стала переможницею змагань.

У складі команди Дмитрівської сільської ради перемогу здобували: Віктор Солдатенко, Володимир Карпенко, Олександр Мороз, Сергій Кущов, Микола Карпенко, Сергій Криворіг, Олексій Первіненко та Олександр Карпенко.

Змагання пройшли за підтримки відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської РДА і районної організації ВФСТ «Колос».

"ВК" у PDF