Онуфріївський район
Спорт

Змагання пам’яті Олександра Жуя

Змагання пам’яті Олександра Жуя
Минулої суботи, 28 січня, у селі Млинок Онуфріївського району відбулися традиційні змагання з волейболу серед чоловічих команд пам’яті Олександра Жуя — онуфріївського поліцейського, який трагічно загинув 12 січня 2008 року.
Уже дев’ятий рік поспіль, за ініціативи батьків Олександра, Млинківської сільської ради та сектору молоді і спорту Онуфріївської райдержадміністрації, у районі таким чином вшановують пам’ять про Олександра. Традиційно участь у змаганнях беруть його колеги — команда Онуфріївського відділення Олександрійського відділу поліції ГУНП. Усього ж у цьогорічних змаганнях, які пройшли у спортивному залі Млинківської школи, взяли участь сім волейбольних команд району. Це команди сіл: Млинок, Камбурліївка, Успенка, Деріївка, Зибкове, смт Онуфріївка та команда Поліції.

Як розповів нашому виданню завідуючий сектором молоді і спорту Онуфріївської РДА Сергій Чаун, змагання між командами проводилися за коловою системею і завершилися наступними результатами: Поліція — Онуфріївка 0:2, Камбурліївка — Зибкове 2:0, Успенка — Млинок 2:0,Онуфріївка — Зибкове 2:0, Поліція — Камбурліївка 0:2, Млинок —Деріївка 2:0, Камбурліївка — Онуфріївка 1:2, Зибкове — Поліція 2:0, Деріївка — Успенка 0:2.

За словами Сергія Чауна, змагання були доволі напруженими і цікавими для вболівальників: «Команди показали дійсно гарний рівень змагань і волю до перемоги, а кращою з-поміж них стала волейбольна команда села Успенка, яка вже п’ятий рік поспіль виборола перехідний кубок змагань. ІІ місце посіла команда з райцентру, а ІІІ зайняли господарі змагань, команда села Млинок».

Змагання пам’яті Олександра Жуя
Команда Онуфріївки

Змагання пам’яті Олександра Жуя
Команда поліції

"ВК" у PDF