Світловодський район
Спорт

Біла олімпіада “Світловодськ-2017” триває

Біла олімпіада “Світловодськ-2017” триває
До цього часу, і ще принаймні 3 тижні, за прогнозами синоптиків, погода радуватиме прихильників активного зимового відпочинку. Лижі, санки, ковзани, сноуборди стають щороку більш популярними серед світловодців.
Для дієвішої агітації активні зусилля докладають і громадські активісти. На сьогодні прокладені лижні траси в паркові ім.Т.Шевченка, на набережній (ввечері тут працює електроосвітлення!), є чудові гірки для санок на “Фонтані” та нижче меблевого салону. Вже другий льодовий каток чекає на дорослих і дітей недалеко від місця купання на Водохреща біля берега Дніпра.

Група ентузіастів готова надати світловодцям безкоштовно лижі і в денний час (переважно для школярів) і в вечірні години (для працюючих). Повірте, що вам одразу вдасться освоїти ходьбу на лижах і ви відчуєте красу своїх рухів і ковзання по снігу.

Обирайте зручний час, одягайтеся відповідно, і на лижі!

Графік катання на лижах в рамках Білої олімпіади “Світловодськ-2017”:

Біла олімпіада “Світловодськ-2017” триває

У суботу, крім лиж, можна буде безкоштовно взяти клюшки для хокею та ковзани для катання на льоду.

На вихідні 11-12 лютого відбудеться закриття Білої олімпіади “Світловодськ-2015” масовими змаганнями та іграми на лижах, на ковзанах, на санках, в хокей. Учасників очікують також надзвичайно захоплюючий хокейний більярд та сніжковий біатлон. Всі учасники заходу будуть відзначені олімпійськими нагородами!

Ловіть зимовий момент насолоди активним рухом, морозом і сонцем!

"ВК" у PDF