Знам’янський район
Спорт

Сім нагород на чемпіонаті області - у знам’янчан

Сім нагород на чемпіонаті області - у знам’янчан
21 січня у місті Кропивницький в спортивному залі КЗ ОСДЮШОР-2 відбувся чемпіонат Кіровоградської області з легкої атлетики пам’яті К.Ф. Скворцової серед юнаків та дівчат 2000-2001 р.н. та 2002 р.н. і молодших. Участь в цих змаганнях взяли близько 200 спортсменів.
Успішно на цих змаганнях виступили спортсмени Знам’янської районної КДЮСШ, які здобули сім нагород – одну золоту, одну срібну та п’ять бронзових.

Золоту нагороду в бігу на відстані 60 метрів з бар’єрами серед юнаків 2002 р.н. і молодші здобув Дмитро Волков з Дмитрівки (тренер Віктор Солдатенко). У цій же дисципліні срібну та бронзову нагороди відповідно завоювали Іван Косюк та Олег Рохманчук з Володимирівки (тренер Віталій Воровський).

Ще одну бронзову нагороду Олег Рохманчук здобув у стрибках в довжину з розбігу; його земляк Іван Косюк посів четверте місце, продемонструвавши менший результат лише на 2 сантиметри. Та все ж того дня Іван Косюк завоював «бронзу» - це сталося в бігу на 400 метрів.

Руслана Велика (Володимирівське відділення, тренер Віталій Воровський) серед дівчат 2000-2001 р.н. в бігу на 400 метрів теж посіла третє місце. А от в бігу на 60 метрів їй не вдалося зачепитися за медаль. До фіналу Руслана Велика вийшла з другим часом, але у вирішальному забігу фінішувала четвертою. Олеся Крамаренко (Дмитрівське відділення, тренер Віктор Солдатенко) була третьою в бігу на 60 метрів з бар’єрами серед дівчат 2002 р.н. і молодші.
Сім нагород на чемпіонаті області - у знам’янчан
Сім нагород на чемпіонаті області - у знам’янчан

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF