Знам’янський район
Спорт

На екваторі

На екваторі
У Першості Знам'янського району з футзалу сезону 2017 року серед аматорських команд сільських рад та колективів фізичної культури проведено половину матчів.
22 січня відбулися аж вісім матчів, які глядачів порадували результативністю. У першому матчі дня «Граніт» (Суботці) з рахунком 8:5 переміг «Колос» (Дмитрівка). «Граніт» того дня святкував ще одну перемогу – у дербі завдав нищівної поразки «Хлібодару» - 10:0. У цих двох матчах Роман Дар’єв забив разом 9 м’ячів. ФК «Казарня» здобув дві впевнені перемоги. В обох зустрічах суперник відкривав рахунок, але команда з Казарня проявляла характер і до перерви забезпечувала перевагу у три м’ячі. У других таймах матчів казарнянці збільшували рахунок – з рахунками 8:2 та 6:1 відповідно перемогли володимирівський «Кристал» та «Колос».

На екваторі

У матчі «Старт» (Іванківці) - «Буревісник» (Богданівка) напруженої гри не вийшло. З початку матчу біля воріт богданівців стали виникати небезпечні моменти і на восьмій хвилині суперник відкрив рахунок. Протягом кількох хвилин «Старт» довів рахунок до розгромного – на 16-ій хвилині матчу богданівці поступалися з рахунком 0:5. До перерви вдалося «Буревіснику» забити один м’яч. На початку другого тайму зустрічі Андрій Свириденко ще один м’яч відіграв, але на більше богданівці не спромоглися. Команда з Іванківців ще тричі відзначилася і святкувала перемогу з рахунком 8:2.

Найбільш непоступливим протистоянням була зустрічі «Титан» (Петрове) - «Нива» (Цибулеве). Команда з Цибулевого була в ролі «доганяючої» і ледь наприкінці зустрічі не зрівняла рахунок. Все ж «Титан» втримав перевагу в один м’яч – 9:8. «Нива» все ж набрала три очки того дня – з рахунком 10:3 розгромила «Хлібодар». У заключному матчі дня «Титан» зазнав поразки від «Старту» - 2:7.

На екваторі

У турнірній таблиці без очкових втрат йдуть «Старт» (Іванківці) та «Граніт» (Суботці). У гонці бомбардирів змагань лідирує гравець «Граніту» Роман Дар’єв, на рахунку якого 13 забитих м’ячів. Борис Сафронов («Старт») у чотирьох матчах змагань забив 11 м’ячів. Третім у заліку бомбардирів йде Сергій Білоголовий з «Ниви» – 9 м’ячів.

28-29 січня відбудуться матчі 4-го туру Першості Знам'янського району.

"ВК" у PDF