Світловодський район
Спорт

Перші офіційні змагання – і перші перемоги!

Перші офіційні змагання – і перші перемоги!
17 січня в Харкові відбулися перші в цьому році офіційні змагання з дзюдо – Всеукраїнський турнір з дзюдо серед юнаків 2002-2004 року народження, присвячений 70-річному ювілею бронзового призера Олімпійських ігор Анатолія Новікова.
Для участі у цих престижних змаганнях до Харкова з’їхалися близько 350 спортсменів з усіх куточків країни, у тому числі з Дніпра, Запоріжжя, Черкас, Одеси та Сум. Були і гості з сусідньої Молдови.

Кіровоградщину на турнірі представили вихованці Світловодської КДЮСШ №1 (директор Василь Мороз). У результаті напруженої боротьби наші земляки змогли вибороти два чемпіонські титули та привезти додому дві золоті медалі. Так, Станіслав Рибін блискуче провів п’ять боїв з сильними суперниками з Одеси, Дніпра, Харкова та Молдови і став чемпіоном у ваговій категорії 46 кілограмів.

Відмінну боротьбу на турнірі продемонстрував світловодець Ілля Середенко, який провів п’ять успішних боїв з сильними суперниками, а у фінальному поєдинку отримав чисту перемогу усього за 1 хвилину, здобувши титул чемпіона у категорії 66 кілограмів.

Нагороди переможцям вручав сам Анатолій Новіков – справжня легенда українського дзюдо, який 17 січня відзначив свій 70-річний ювілей. Тож, Федерація дзюдо України присвятила перші цьогорічні змагання прославленому спортсмену.

Перші офіційні змагання – і перші перемоги!

Тренер світловодських дзюдоїстів Рудольф Матвєєв пишається своїми вихованцями і завдячує за підтримку дзюдо в Світловодську народному депутату України Олесю Довгому та власнику приватного підприємства «Віктор і К» Віктору Королю.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF