Знам’янський район
Спорт

Чотири перемоги та одна нічия

Чотири перемоги та одна нічия
Як ми вже повідомляли, стартувала Першість Знам’янського району з футзалу сезону 2017 року. 14 січня відбулися ще п’ять матчів Першості, яка має завершитися у березні 2017 року.
У першому матчі змагального дня «Хлібодар» з рахунком 2:13 поступився іванковецькому «Старту». У складі переможців покер оформив Олександр Ковальов. Богданівська та казарнянська команди глядачам подарували видовищний та напружений матч. У першому таймі матчу «Буревісник» протягом трьох хвилин забив два м’ячі. Стартові хвилини другого тайму краще провела «Казарня», яка не лише відіграла відставання у два м’ячі, а й вийшла вперед. Наприкінці матчу богданівський «Буревісник» зумів уникнути поразки — 3:3. Дмитрівський «Колос» впевнено переміг володимирівський «Кристал». На двох команди забили аж 20 м’ячів — 15:5 на користь Колосу». Матч «Граніт» — «Нива» був рівним за змістом гри. Рахунок зустрічі ж був на користь «Граніту» — 7:6. Матч «Буревісник» — «Кристал» теж мав інтригу. До 37-ої хвилини матчу тримався рівний рахунок 3:3. Потім Олександр Довженко знову вивів вперед «Буревісник». Через кілька хвилин богданівці збільшили рахунок до 6:3.

Після зіграних звітних матчів у турнірній таблиці без очкових втрат йдуть лише «Граніт» та «Старт». У заліку бомбардирів змагань лідирують Олександр Довженко («Буревісник») та Андрій Радченко («Колос»), на рахунку яких по сім забитих м’ячів.

Організаторами Першості району з футзалу є відділ освіти, молоді та спорту Знам’янської РДА, районна федерація футболу та районна організація ВФСТ «Колос».

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF