Знам’янський район
Спорт

Перемога над «Мегаполісом»

Перемога над «Мегаполісом»
У 7-му турі Третьої ліги Відкритого чемпіонату міста Кропивницький з футзалу богданівський «Буревісник» здобув перемогу над «Мегаполісом».
Матч розпочався результативно. На другій хвилині зустрічі рахунок відкрив граючий тренер богданівців Олександр Довженко. Через дві хвилини «Мегаполіс» зрівняв рахунок. Але вже на 9-ій хвилині матчу Олександр Довженко вдруге вразив ворота суперника. Ще через три хвилини Сергій Галуха забив третій м’яч у ворота «Мегаполіса». На перерву команди пішли за рахунку 4:1 – за 5 хвилин до завершення тайму відзначився Ростислав Олійник.

У другому таймі матчу протягом двох хвилин «Мегаполіс» зумів відновити інтригу, забивши два м’ячі. Не довго тримався рахунок 4:3 – Олександр Довженко оформив хет-трик у цій зустрічі, а остаточний рахунок встановив Сергій Галуха за дві хвилини до завершення зустрічі. Тож у підсумку матч завершився з рахунком 6:3 на користь богданівського «Буревісника».

У 8-му турі чемпіонату, 15 січня, «Буревісник» зіграє з ФК «Парадіз». Початок о 13.00.

«Мегаполіс» (Кропивницький) – «Буревісник» (Богданівка) – 3:6 (1:4) (Терентьєв, 4, 35; Федак, 36 – Довженко, 2, 9, 38; Галуха, 12, 48; Олійник Р., 20).

«Мегаполіс»: Гончар А., Михайлов, Мілентій, Самченко, Сілов, Терентьєв, Федак, Хвалинський, Шурпік

«Буревісник»: Кушніренко, Яровий, Довженко, Івко, Галуха, Олійник Р.

"ВК" у PDF