Світловодський район
Спорт

Дзюдоїст Станіслав Рибін — переможець турніру "Золота осінь"

Дзюдоїст Станіслав Рибін — переможець турніру "Золота осінь"
12 листопада у Харкові відбувся Всеукраїнський турнір з дзюдо "Золота осінь", учасниками якого стали понад 600 спортсменів з усіх куточків України. За призові місця змагалися й вихованці Світловодської КДЮСШ №1.
"Наш спортсмен Станіслав Рибін вкотре довів, що він найкращий в Україні у своїй ваговій категорії, — з гордістю повідомив про успіх свого вихованця тренер Рудольф Матвєєв. — Хлопець провів 5 переможних боїв. З-поміж 29 учасників, які змагалися в його ваговій категорії (46 кг), Станіслав завоював золоту медаль".

Дійсно, це величезний успіх, для юного спортсмена, тим більше, з такого невеличкого містечка як Світловодськ. Трохи не повезло нашому земляку Артему Желєзнову, який виступав у ваговій категорії 50 кг: з-поміж 24 спортсменів від посів 5 місце. Мабуть, далися взнаки попередні важкі змагання в області, які вимагали багато сил, але все рівно, Артем — молодець, наголосив Р.Матвєєв.

Тренер радіє досягненням своїх підопічних, але відпочивати дзюдоїсти не збираються: "Будемо йти уперед і підкорювати нові вершини, а для цього потрібно наполегливо й системно працювати".

"ВК" у PDF