Знам’янський район
Спорт

Змагання до Дня залізничника України

Змагання до Дня залізничника України
У спортивному залі Знам’янської КДЮСШ до Дня залізничника України 4 листопада відбулися змагання з футзалу та настільного тенісу серед трудових колективів Знам’янського регіону Одеської залізниці.
У змаганнях з футзалу участь брали сім команд: «ЕЧ-3» (Знам’янка), «ПТУ №12» (Знам’янка), «ПЧ-10» (Знам’янка), «ТЧ-7» (Знам’янка), «ВЧДЕ-7» (Знам’янка), «ПЧ-11» (Олександрія) та «Помічна» (Помічна). Вони були поділені на дві групи. Переможці груп у фіналі визначали переможця.

Перше місце на цих змаганнях посіли футзалісти «ВЧДЕ-7», які у фіналі здолали «ПЧ-11». Для виявлення переможця потрібна була серія післяматчевих пенальті (основний час зустрічі завершився з рахунком 1:1), у якій фортуна посміхнулася «ВЧДЕ-7» — 3:2.

У змаганнях з настільного тенісу участь брали вісім команд: «ЕЧ-3» (Знам’янка), «ПТУ №12» (Знам’янка), «ПЧ-10» (Знам’янка), «ТЧ-7» (Знам’янка), «ВЧДЕ-7» (Знам’янка), «НОР-3» (Знам’янка), «ПЧ-11» (Олександрія) та «Помічна» (Помічна).

Переможцем групи «А» стала команда «НОР-3». В іншій групі виграла команда «ТЧ-7». У фіналі сильнішими стали тенісисти «ТЧ-7». У матчі за третє місце «ПЧ-10» перемогла «ПЧ-11».

Склади команд переможця та призерів змагань: «ТЧ-7» — Д. Хорев, О. Колєсніченко; «НОР-3» — Р. Піддубний, В. Гур’єв; «ПЧ-10» — О. Гончаров, С. Савітченко.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF