Знам’янський район
Спорт

Перемогли господарі

Перемогли господарі
29 жовтня у рамках обласних спортивних ігор серед команд міст області у Знам’янці пройшли змагання з гандболу. Участь у них взяли команди з Кропивницького, Олександрії та Знам’янки.
У першій зустрічі знам’янчани з рахунком 27:16 перемогли команду з обласного центру. Зазначимо, що у складі переможців Родіон Нежебицький закинув 16 м’ячів. Другий матч турніру між кропивничанами та олександрійцями завершився перемогою спортсменів з районного центру – 18:12. В останньому матчі визначався переможець змагань. Господарі, команда зі Знам’янки, здобули впевнену перемогу над Олександрією – 28:18. То ж переможцем змагань стала Знам’янка (4 очка), друге місце посіла Олександрія (2 очка), третє – Кропивницький (0 очок). Кращими гравцями у складі переможців, знам’янської команди, були Родіон Нежебецький та Валерій Безребрий.

На цих змаганнях команда зі Знам’янки виступала у такому складі: Юрій Сизов, Сергій Дзиґа, Микола, Лежненко, Валентин Лінік, Родіон Нежебицький, Данило Балесник, Михайло Сопов, Віктор Кураєв, Володимир Довгаленко, Валерій Безребрий, Сергій Щупка, Костянтин Чмир.

"ВК" у PDF