Знам’янський район
Спорт

Кубок міста з футболу

Кубок міста з футболу
З 19 по 21 жовтня 2016 року на міському стадіоні відбулися матчі ІІ міського Чемпіонату за кубок Федерації футболу серед збірних команд шкіл міста.
Команди були поділені на дві групи, які виборювали місце за вихід до фіналу. Як і у минулому році у фіналі зустрілися команди НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 3 – гімназія та НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 2 – ліцей.

Основний час гри закінчився з рахунком 0:0, а у післяматчевих пенальті кращими були учні ліцею. Таким чином перемігши по пенальті з рахунком 3:2 чемпіоном міста стала команда НВК №2-ліцей.

Кубок міста з футболу

У боротьбі за ІІІ-е місце команда ЗШ І-ІІІ ступенів №6 перемогла команду ЗШ І-ІІІ ступенів №7 з рахунком 2:0.

Передумовою турніру були міські змагання на призи клубу «Шкіряний м’яч». Проведені матчі турніру допомогли гравцям, які ставлять завдання подальшого вдосконалення майстерності у футбольній грі переходу від юнацького футболу до любительського.

Кращими гравцями турніру визнано:

Озаренка Іллю, учня НВК «ЗШ І-ІІІ ст. №3-гімназія»- кращий нападник;

Плачинду Владислава, учня НВК «ЗШ І-ІІІ ст. №3-гімназія»- кращий захисник;

Білієнка Богдана, учня НВК «ЗШ І-ІІІ ст. №2-ліцей»- кращий воротар.

Переможців нагороджено грамотами відділу освіти та перехідним Кубком Федерації футболу, які вручили головний спеціаліст відділу освіти В.Мурга та голова Федерації футболу м.Знам’янки тренер-викладач КДЮСШ В. Лень.

"ВК" у PDF