Онуфріївський район
Спорт

Володарем супер кубку став онуфріївський «Рубін»

 Володарем супер кубку став онуфріївський «Рубін»
У неділю, 16 жовтня, на стадіоні райцентру відбувся дуже цікавий футбольний матч, між господарями поля, чемпіонами району в сезоні 2016 року онуфріївським «Рубіном» та переможцями турніру на приз Олексія Калюжного павлиським «Колосом».
І вже з перших хвилин гри онуфріївчани починають гостро атакувати ворота гостей, і ця тактика приносить команді успіх — перший гол в ворота «Колоса». Не зважаючи на контратаки, «Рубін» продовжує натиск і в середині першого тайму забиває ще одного м’яча, щоправда на останніх хвилинах першої половини гри гравець «Колосу» зміг зменшити розрив у рахунку. На перерву команди пішли з рахунком 2:1.

Після перерви команда Павлиша змогла мобілізуватися і після вдалої атаки рахунок було зрівняно. Нічийний рахунок тримався майже впродовж всього другого тайму не зважаючи на гостру гру. Гравці робили все можливе, а інколи й неможливе щоб забити переможний гол у ворота суперника.

 Володарем супер кубку став онуфріївський «Рубін»

Були силові прийоми, падіння, «жовті» картки, багато роботи було у чергового медичного працівника, і декому з вболівальників здавалося, що долю зустрічі буде визначено за результатами серії пенальті, але на останніх хвилинах матчу гравець «Рубіну» Дмитро Азізбекян проривається по правому краю поля і забиває переможного м’яча в ворота суперника.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF