Знам’янський район
Спорт

«Старт»: виступи на два фронти

«Старт»: виступи на два фронти
16 жовтня у Богданівці відбувся перший півфінальний матч Кубка Знам’янського району з футболу серед аматорів 2016 року між місцевим «Буревісником» та іванковецьким «Стартом».
Перший небезпечний момент господарі створили на 14-ій хвилині матчу: після передачі Андрія Кравченка пробивав Андрій Свириденко, але гостей врятував голкіпер Олександр Постільняк. Після перших 20 хвилин матчу команда з Іванківців додала у грі. І біля воріт господарів стало більше виникати моментів. А перший забитий м’яч стався на 38-ій хвилині зустрічі — до пропущеного м’яча призвела помилка голкіпера Дмитра Гордузя, який є номінально польовим гравцем команди. Автором голу став Сергій Барбанов. На 70-ій хвилині зустрічі гості подвоїли рахунок: відзначився Борис Сафронов, який результативно виконав штрафний удар. А у компенсовані хвилини матчу, після «обрізки» захисників «Буревісника», Сергій Барбанов встановив остаточний рахунок зустрічі — 3:0. Матч-відповідь між цими командами не відбудеться.

В іншій півфінальній парі «Нива» (Цибулеве) — «Темп» (Єлизаветградка) переможцем стала команда з Цибулевого. Тож 29-30 жовтня у Дмитрівці відбудеться фінал Кубка району «Старт» (Іванківці) — «Нива» (Цибулеве). Точна дата і початок фіналу стануть відомі пізніше.

Відзначимо, що «Старт» (Іванківці) також бере участь у чемпіонаті області з футболу серед аматорів. За день до зустрічі з богданівцями, 15 жовтня, «Старт» провів матч 5-го туру Вищої ліги. Команда зі Знам’янщини на виїзді зустрічалася з ФК «Головківка».

Матч завершився бойовою нічиєю — 2:2. У складі «Старту» дубль оформив Сергій Барбанов. 22 жовтня «Старт» проведе останній матч чемпіонату області цього року: на міському стадіоні Знам’янки о 15.00 прийме олександрійський «Шляховик». У тому матчі вирішиться, яка з команд посяде четверте місце, а яка п’яте. «Старт» у протистоянні з олександрійцями влаштовує лише перемога.

"ВК" у PDF