Онуфріївський район
Спорт

Передостання гра «Рубіну» в чемпіонаті району 2016 року

Передостання гра «Рубіну» в чемпіонаті району 2016 року
В минулу суботу онуфріївський «Рубін» грав на виїзді. Команду райцентру на своєму полі приймав василівський «Старт». Для онуфріївчан це передостання гра в рамках районного чемпіонату з футболу, тому команда була налаштована тільки на перемогу.
Нагадаємо, що в минулому сезоні команда райцентру відмовилась грати на стадіоні Василівки, тому що поле не було підготовлено: не була скошена трава і розмітку було погано видно. Тоді федерація футболу зарахувала нашій команді технічну поразку, що викликало невдоволення гравців та вболівальників. Але до цієї гри підготовились на належному рівні — на якість покриття та розмітки нарікань не було.

Матч розпочався з пресингу гостів, але команда «Старту» показала гарний захист своїх воріт і гостро контратакувала. Перший тайм завершився з нічийним рахунком, на перерву команди пішли з рахунком 0:0. Після перерви команда «Рубіну» змогла мобілізуватися і розпочала штурм воріт «Старту». Протягом другого тайму онуфріївчани забили три м’ячі. Свій особистий рахунок в цій грі поповнили Микола Піщан, Богдан Плутахін, Вадим Чорний. Гра закінчилася перемогою команди райцентру з рахунком 3:0.

Окремо хотілося б відмітити професійне суддівство арбітра зустрічі, не зважаючи на не, що арбітр був місцевий, нарікань не було ні в господарів поля, ні в гравців «Рубіну».

Наступну і останню гру в районному футбольному чемпіонаті 2016 року команда Онуфріївки також проведе на виїзді. Заключна гра сезону відбудеться в Млинку в наступну суботу, 8 жовтня.

"ВК" у PDF