Знам’янський район
Спорт

Стартував Кубок Знам’янського району

Стартував Кубок  Знам’янського району
24 вересня стартував розіграш Кубка Знам’янського району з футболу серед аматорів сезону 2016 року.
Участь у змаганнях мали взяти вісім команд. Провели жеребкування. І потім з’ясувалося, щоб диківська «Дружба» відмовилася від участі. Як наслідок богданівський «Буревісник», якому волею жеребу випало у чвертьфіналі зустрічатися з «Дружбою», без гри вийшов до півфіналу.

Відбулися три чвертьфінальні матчі. «Темп» (Єлизаветградка) вдома з рахунком 2:1 переграв «Рос Агро» (Мошорине). У Суботцях цибулівська «Нива» зробила вагому заявку на вихід до наступного етапу змагань, з рахунком 4:2 перемігши «Хлібодар».

У Дмитрівці передбачалося цікаве протистояння «Колос» — «Старт». Таким воно і було. Іванковецький «Старт» ще до перерви матчі забезпечив собі перевагу у два м’ячі. Господарі мали шанс один м’яч відіграти, але Роман Андрієнко не реалізував пенальті, програвши дуель голкіперу «Старту» Олександру Постільняку. У другому таймі гості довели рахунок до 3:0. У цьому таймі теж було призначено пенальті.

Цей одинадцятиметровий удар теж не був реалізований. Цього разу неймовірну реакцію продемонстрував голкіпер «Колосу» Дмитро Пастернак після удару Бориса Сафронова. Господарям вдалося забити гол престижу — відзначився Володимир Суховий. А наприкінці матчу господарі пішли ва-банк: голкіпер «Колосу» на подачу кутового пішов у штрафний майданчик суперника, але користі з цього не було.

Господарі «попали» на контратаку і «Старт» у пусті ворота забив четвертий м’яч. Підсумковий рахунок матчу 4:1 на користь «Старту».
Матчі-відповіді 1/4 фіналу Кубка району пройдуть 1-2 жовтня.

"ВК" у PDF