Знам’янський район
Спорт

Зустріч з чемпіоном

Зустріч з чемпіоном
«Старт» (Іванківці, Знам’янський район) розпочав боротьбу за нагороди чемпіонату Кіровоградської області з футболу серед аматорів сезону 2016 року.
За підсумками першого групового етапу до фінальної частини вийшли по три кращі команди з кожної з груп, який було дві — «Схід» та «Захід» (у цій групі грав «Старт»). Ці шість команди створили вищу лігу. Буде проведено шість турів. Команди, які грали між собою на першому груповому етапі, у вищій лізі не зустрічаються. Результати тих їх матчів переносяться до вищої ліги.

14 вересня «Старт» у селі Володимирівка (Петрівський район) зустрічався з минулорічним чемпіоном області, командою «Інгулець-3». У першому таймі матчу було забито один м’яч — відзначилися господарі. У другому таймі зустрічі команди забили аж вісім м’ячів. Підсумковий рахунок 6:3 на користь «Інгульця-3». Відзначимо, що у цьому матчі капітан «Старту» Максим Корчинський оформив дубль.

У інших матчах туру ФК «Головківка» з рахунком 6:1 розгромиив «Вентуру плюс» (Новомиргород), а олександрійський «Шляховик» вдома поступився «Новій Поліції» — 1:3.

Наступний свій матч у вищій лізі чемпіонату області «Старт» проведе вже 25 вересня, коли у Знам’янці в другому турі прийме ФК «Головківка». Початок о 16:00.

"ВК" у PDF