Знам’янський район
Спорт

Юрій Гугленко: «Здорові діти – сильна Україна»

Юрій Гугленко: «Здорові діти – сильна Україна»
Під патронатом голови Знам’янської районної державної адміністрації Ю.Гугленка 07 жовтня 2015 року на стадіоні с.Суботці відбувся Перший відкритий кубок з футболу серед шкільних команд загальноосвітніх навчальних закладів району.
Участь у змаганнях, присвячених Дню захисника України, взяли 15 шкільних футбольних команд, у складі яких грали як юнаки так і дівчата.

Юрій Гугленко: «Здорові діти – сильна Україна»

– Головною метою турніру є популяризація та підняття престижу футболу в Знам’янському районі, забезпечення дозвілля та масового залучення до занять спортом учнівської молоді, бо здорові діти – це сильна Україна, – зазначив голова районної державної адміністрації Ю.Гугленко, відкриваючи змагання, та додав, що за підсумками заходу будуть визначені кращі команди та футболісти для участі в обласних та Всеукраїнських змаганнях.

Команди за своїм рівнем підготовленості відповідають одна одній, саме тому у кожному двобої глядачі спостерігали безкомпромісну боротьбу.
Згідно з вимогами регламенту змагань усі команди, учасники турніру, зіграли кожна з кожною в одне коло, виявивши переможця та призерів змагань.

Юрій Гугленко: «Здорові діти – сильна Україна»

Кубок за перемогу у Першому відкритому чемпіонаті з футболу серед шкільних команд загальноосвітніх навчальних закладів району, дипломи І-го ступеня, золоті медалі, а також, сертифікат на безкоштовне право відвідування матчу «Ліги Парі-Матч» між ФК «Олександрія» та ФК «Волинь» (м.Луцьк) вручив голова районної державної адміністрації Ю.Гугленко команді Дмитрівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1.

Дипломом ІІ-го ступеня, срібними медалями за зайняте почесне друге місце удостоєна команда Трепівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Третє місце між собою поділили команди Пантазіївської та Богданівської №2 ЗОШ І-ІІІ ст.

З метою заохочення та підтримки шкільних футбольних команд голова районної державної адміністрації Ю.Гугленко вручив всім представникам загальноосвітніх закладів району шкіряні м’ячі та цінні подарунки.

Майстер-клас з футболу учасникам змагань провели футболісти ФК «Олександрія».

Для вболівальників проведена вікторина на спортивну тематику із врученням переможцям пам’ятних подарунків.

Учні, тренери команд та вболівальники отримали незабутні враження від Першого відкритого кубку Знам’янщини з футболу серед шкільних команд загальноосвітніх навчальних закладів, за що висловили щирі слова вдячності керівництву райдержадміністрації.

"ВК" у PDF