Онуфріївський район
Спорт

Прикра поразка «Рубіну»

Прикра поразка «Рубіну»
У рамках районного чемпіонату з футболу, в суботу, 3 вересня, онуфріївський «Рубін» грав на виїзді. Команду райцентру приймала на своєму полі успенська «Чайка».
Ця гра була надзвичайно важлива для обох команд: якщо «Рубін» виграв би, то онуфріївчани достроково змогли б забезпечити собі перемогу і чемпіонський Кубок. Команда «Чайка», до речі, чемпіон минулого сезону, це прекрасно розуміла, тому гравці також були налаштовані тільки на перемогу.

Психологічний настрій команд був приблизно рівним — «Рубін» в минулій грі отримав переконливу перемогу над «Чайкою», а команда Успенки грала на своєму полі. Вже з перших хвилин гри розпочалася гостра боротьба за м’яч, атака слідувала за атакою, і господарі поля змогли знайти «шпаринку» в захисті онуфріївчан. Раз за разом успенці штурмували ворота гостей, декілька раз гру врятовував голкіпер команди райцентру Ігор Лашко. «Рубін» відповідав гострими контратаками, але не зважаючи на декілька гольових моментів рахунок в першому таймі залишився 0:0.

Прикра поразка «Рубіну»

Тактичний малюнок гри в другому таймі не змінився, команди будь за що намагалися забити м’яча в ворота суперника, але цього разу спортивна Фортуна була на боці господарів і на останніх хвилинах зустрічі нападник «Чайки» забиває переможного м’яча. У вболівальників онуфріївської команди багато питань було до арбітра зустрічі, зважаючи на те, що судив гру місцевий суддя. Йому закидали те, що перший тайм був довший за встановлений ліміт часу, також ставилися під сумнів вручення «жовтих» карток гравцям «Рубіну».

Тож дострокового чемпіонства у команди Онуфріївки не буде. Видно, що після минулої поразки команда «Чайки» змогла зробити правильні висновки і показати чудову гру проти найсильнішої команди району. Залишається надіятися, що правильні висновки зробить і команда «Рубіну», а вболівальники побачать ту гру онуфріївчан, яка їм так подобалася в цьому сезоні.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF