Знам’янський район
Спорт

Гра без голкіпера

Гра без голкіпера
У матчі 15-го туру чемпіонату району «Буревісник» гостював у Іванківцях.
Матч проходив у селі Іванківці на футбольному полі, на якому команди грали 10 на 10. Ширина поля не дозволяла грати у повних складах. Також поле досить близько до дороги та кладовища з деревами, де можна тривалий час шукати м’яч. Сподіваємося, що богданівці на тому полі востаннє грали. Наступного сезону «Старт» у чемпіонаті району має грати на іншому футбольному полі.

Гра без голкіпера

З початку матчу більше контролювали м’яч гості, але стовідсоткових моментів не змогли створили. Першу загрозу воротам створили господарі: Тарас Барвінок з 25 метрів поцілив у перекладину воріт гостей. Футболісти «Старту» старалися при можливості пробивати по воротах суперника, у яких не було номінального голкіпера; місце у воротах займав польовий гравець Сітніченко. І на 18-ій хвилині матчу господарі відкрили рахунок. Зі штрафного Максим Корчинський пробив – Сітніченко ногою відбив перед собою і першим на добиванні був Сергій Барбанов – 1:0. Через три хвилини знову арбітр матчу знову призначав штрафний удар на половині поля богданівців – удар Корчинського і помилка голкіпера – м’яч від з другої спроби зумів зафіксував у руках. На думку асистента арбітра (гравця «Старту» Колісніченка) м’яч пересік лінії воріт і головний арбітр вказав на центр поля – 3:0. У середині першого тайму Євген Наводничий влучив у штангу воріт суперника. Костянтин Малий у наступній атаці пробив поруч зі штангою воріт. А на 36-ій хвилині матчу удар Максима Корчинського за меж штрафного майданчику приніс третій м’яч.

Гра без голкіпера

У другому таймі матчу малюнок гри не змінився. Гості старалися більше атакувати, але надійна гра голкіпера Олександра Постільняка та центрального захисника Дмитра Іщенка не дозволяла розраховувати на гол. У деяких епізодах підводила реалізація. Зокрема, після подачі з кутової позначки Ігор Олійник пробив поруч зі штангою воріт. А на 72-ій хвилині матчу Ігор Олійник «обрізався» у центрі поля і Сергій Барбанов вивів на ударну позицію Корчинського – Максим довів рахунок до 4:0. Гостям вдалося забити гол престижу: після вкидання ауту Євген Наводничий головою пробив під дальню штангу – 4:1. У компенсовані хвилини матчу удар Сидоренка з далекої відстані застав зненацька голкіпера «Буревісника» - 5:1.

«Старт» (Іванківці) – «Буревісник» (Богданівка) – 5:1 (3:0) (Барбанов, 18; Корчинський, 21, 35, 72; Сидоренко, 90+4 – Наводничий, 84)
«Старт»: Постільняк, Барвінок, Ємельянов, Ковальов, Сафронов, Корчинський, Барбанов, Мхітарян, Іщенко, Хандусенко.

На заміни виходили: Сидоренко, Колісніченко, Білоус

«Буревісник»: Сітніченко, Паламарчук, Олійник Р., Олійник І., Малий В., Бандурка, Малий К., Свириденко, Кравченко, Наводничий.

На заміни виходили: Базака, Корж, Статінов

"ВК" у PDF