Онуфріївський район
Спорт

Дві гри та дві перемоги «Рубіну»

Дві гри та дві перемоги «Рубіну»
Минулого тижня онуфріївський «Рубін» провів дві гри: перша гра відбулася 23 серпня в селі Вишнівці, де команду райцентру приймав місцевий «Оріон».
Вже з перших хвилин гості почали атакувати ворота вишнівцівської команди, господарі відповідали контратаками, але м’яч раз за разом повертався на половину поля «Оріону». Така впевнена і наполеглива гра онуфріївської команди принесла свої плоди і на перерву команди пішли з рахунком 2:0 на користь «Рубіну». В другому таймі гостро грали дві команди, було багато гольових моментів, але рахунок зустрічі залишився незмінним. В цій грі свій особистий рахунок поповнили гравці «Рубіну» Дмитро Вельган та Ростислав Кохно.

Друга гра відбулася 27 серпня на стадіоні райцентру, де онуфріївчани приймали куцеволівський «Дніпро». Команда райцентру почала гру в звичній для себе манері, атака за ата- кою і майже на перших хвилинах зустрічі «Рубін» забиває перший м’яч. Впродовж першого тайму обидві команді намагалися забити гол у ворота суперника, але рахунок першого тайму так і залишився незмінним.

У другому таймі спортивна Фортуна була більш схильна до господарів поля: їм вдається забити ще два м’яча, а під кінець зустрічі, користуючись деякою розгубленістю гостей, один за одним забивають ще чотири м’яча. Остаточний рахунок гри 7:0 на користь «Рубіну».

У цій зустрічі відзначилися гравці команди «Рубін»: Дмитро Азізбекян, на рахунку якого 2 голи, Андрій Денисенко, Олег Бредун, Микола Піщан, Віталій Колеснік та Микола Гога, які забили по одному голу кожен.

"ВК" у PDF