Знам’янський район
Спорт

«Колос» вдруге виграв Кубок Коржа

«Колос» вдруге виграв Кубок Коржа
У фіналі Кубка пам’яті Сергія Коржа богданівський «Буревісник» поступився «Колосу» з Дмитрівки.
Як і у минулому році, переможець трофею визначався у серії післяматчевих пенальті. У звітному матчі в гру команд внесла корективу погода – сильний вітер заважав продемонструвати якісний футбол. У першому таймі матчу вітер «допомагав» господарям – вони мали ігрову та територіальну перевагу. Богданівці змогли забити два м’ячі. Спочатку Ростислав Олійник «хитнув» захисника і намагався прострілити у штрафний майданчик – м’яч рикошетом від захисника гостей Сергія Дєргунова влетів у ближній кут воріт. Мали ще кілька можливостей відзначитися богданівці, але не щастило. У гостей Сергій Артьомов мав зрівнювати рахунок, але замикаючи дальню штангу воріт, не влучив по м’ячу. А на останній хвилини першого тайму Євген Наводничий відібрав м’яч у Романа Дарьєва і, перегравши трьох гравців «Колоса», поцілив у дальній кут воріт гостей – 2:0.

Після перерви була зовсім інша гра. Гості більше атакували, граючи за вітром. На початку тайму гості один м’яч відіграли – Ілля Козін був першим на добиванні. А на 75-ій хвилині після подачі Дарьєва з кутової позначки головою Артьомов переправив м’яч у сітку воріт «Буревісника» - 2:2. До завершення основного часу зустрічі гості мали можливість не доводити справу до серії післяматчевих пенальті, але каркас воріт богданівців виручив після удару Назаренка. У футбольній лотереї пощастило «Колосу», футболісти якого всі свої 5 ударів пробили влучно.

«Буревісник» (Богданівка) – «Колос» (Дмитрівка) - 2:2 (по пен. 3:5) (2:0) (Дєргунов, 17 (авт.); Наводничий, 45 – Козін, 47; Артьомов, 75)
«Буревісник»: Юхименко, Олійник Р., Паламарчук, Яровий, Бандурка, Бочковий, Базака, Наводничий, Пугач Я., Статінов, Кравченко
На заміни виходили: Корж, Матюк, Шевцов, Пугач К.

«Колос»: Сандуленко, Зєлінський, Волков, Дєргунов, Назаренко, Баланда, Артьомов, Козін, Дарьєв, Грушевський, Делюрман С.
На заміни виходили: Суховий, Конишев.
«Колос» вдруге виграв Кубок Коржа
«Колос» вдруге виграв Кубок Коржа
«Колос» вдруге виграв Кубок Коржа

"ВК" у PDF