Світловодський район
Спорт

Чемпіонат Світловодського району з футболу: боротьба триває, лідери не змінюються

Чемпіонат Світловодського району з футболу: боротьба триває, лідери не змінюються
На Світловодщині триває чемпіонат Світловодського району з футболу. Так, 30 липня відбувся його VIII тур, у межах якого відбулося дві гри: між командами «Горгаз-Спарта» і Подорожнім та між командами Захарівки і Великої Андрусівки.
І якщо перша гра не принесла жодних сюрпризів — лідери змагань, команда «Горгаз-Спарта», як і можна було передбачити, впевнено перемогли своїх суперників з рахунком 3:0, то друга — між командами Захарівки і Великої Андрусівки полоскотала нерви і спортсменам, і вболівальникам.

Зауважимо, що гра сильних суперників, які у другому колі чемпіонату району б'ються за друге місце, зібрала велику кількість вболівальників.

Як зізнався нам голова Світловодської районної федерації футболу Микола Якимець, такої великої кількості вболівальників не збирала жодна гра — фактично уся Велика Андрусівка прийшла вболівати за своїх футболістів. І їм таки було на що подивитися — гра між командами не втрачала своєї напруги аж до останньої хвилини матчу, але на їх розчарування майже весь час лідирувала команда Захарівки, хоча матч і відбувався на полі суперника.

Так, перший тайм закінчився з рахунком 5:2 на користь Захарівки. Упевнено грали захарівські спортсмени і у другому таймі, лідируючи вже з рахунком 8:5, але буквально за 20 хвилин до закінчення другого тайму ситуація на полі кардинально змінилася — гравець Захарівки Олександр Дюшко отримав травму ноги і не зміг продовжувати гру. Заміни у команди не було, тож, Захарівка продовжувала гру в неповному складі. Як результат — три пропущені голи (останній — буквально за 2 хвилини до закінчення матчу) і загальний підсумок гри — нічия з рахунком 8:8.

"ВК" у PDF