Світловодський район
Спорт

Світловодські "Королеви" — чемпіонки міста з футболу

Світловодські "Королеви" — чемпіонки міста з футболу
Кінець липня став гарячим для світловодських юних футболісток і їх вболівальників — впродовж трьох днів, з 26 по 28 липня, на міському спортивному стадіоні вирували футбольні баталії Чемпіонату міста з футболу серед жіночих команд. За чемпіонський титул цьогоріч змагалися чотири жіночі команди: «Queens» (Королеви), «Власівчанка», «Нічні сови» та «Лебідки».
Зауважимо, що подібні змагання проводяться в Світловодську вже третій рік поспіль за ініціативи груп соціальної мережі Вконтакті «Світловдськ-онлайн» та «Підслухано-Світловодськ». Їх ініціатива була підтримана Світловодською федерацією футболу та управлінням у справах молоді та спорту виконавчого комітету Світловодської міської ради.

У коментарі «Віснику Кіровоградщини» голова Світловодської федерації футболу Сергій Лисицький зазначив, що рівень майстерності футболісток у порівнянні з минулим роком зріс, і висловив сподівання, що в наступному році кількість бажаючих взяти участь у змаганнях збільшиться. Сподівається Сергій Іванович і на створення збірної команди з жіночого футболу, яка б захищала честь міста на обласних змаганнях.

Світловодські "Королеви" — чемпіонки міста з футболу

Ініціатори Чемпіонату вдячні федерації футболу за чудову організацію змагань та надані призи, а інформаційним партнерам — Інтернет-виданню «Світловодськ» та ТРК «Веселка» — за інформаційну підтримку проекту. «Чесно кажучи, лідера змагань було видно одразу, адже до складу команди «Queens» увійшли капітани і кращі учасники команд змагань попередніх років, — зазначив у коментарі «Віснику Кіровоградщини» адміністратор сайту «Світловдськ-онлайн» Віталій Смащенко. — Але всі дівчата дуже старалися і боролися за перемогу».

Дійсно, перемогу у Чемпіонаті і призовий кубок виборола команда «Queens». ІІ місце посіла «Власівчанка», ІІІ — «Нічні сови». А кращими гравцями Чемпіонату визнані: Діана Ідрісова — кращий вратар (команда «Нічні сови»), Тетяна Смірнова — кращий захисник (команда «Queens»), Єлизавета Ситник — кращий нападник (команда «Власівчанка»), Наталія Передерій — кращий гравець (команда «Queens»). Усі вони отримали цінні подарунки та грамоти від організаторів змагань.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF