Новгородківський район
Спорт

На велосипедних доріжках

На велосипедних доріжках
21 – 24 червня в Буковелі проводився Чемпіонат України з велоспорту. Це був головний старт змагального сезону, де проходив відбір на Олімпійські ігри та Чемпіонати світу та Європи.
Змагання проводились в індивідуальній гонці на 20 км та груповій на 120 км. Не дивлячись на чудові карпатські краєвиди, траса видалась настільки складною, що 70% учасників не змогли її подолати. Наші вихованки Віта Алексєєва та Ірина Семенова змогли вступити в боротьбу та посіли: Віта 4 місце в індивідуальній гонці, Ірина 4 місце в груповій гонці. Обох відібрано на Чемпіонат Європи в Монако. Серед чоловіків, не дивлячись на поломку техніки та хворобливий стан, Євген Шевельов фінішував в груповій гонці на 140 км 32 з 75 учасників.

17 - 19 червня наші молодші юнаки змагались в Білій Церкві. Найкраще виступив Євген Хильченко, у його активі 4 місце в груповій гонці на 56 км та 2 — в індивідуальній гонці на 10 км; Андрій Шикіло та Артур Константінов залишились без нагород, але 5, 6 місця в груповій та 6, 8 в індивідуальній теж непогано. Подають надії Юрій Трубін (12 місце), Артем Кумпан (15 місце) та Сергій Гончар (16 місце).

23 - 24 червня в м. Кіровоград на Чемпіонаті України по маунтенбайку серед жінок Наталія Красільнікова виборола бронзову нагороду та відкрила собі шлях до основного складу збірної України.
Висловлюємо подяку Миколі Дмитровичу Монашку за можливість взяти участь в змаганнях, за надані кошти на харчування, проживання та паливо для автомобіля.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF