Світловодський район
Спорт

Сюрпризи чемпіонату Світловодського району з футболу

Сюрпризи чемпіонату Світловодського району з футболу
ІІІ тур чемпіонату Світловодського району з футболу приніс чимало сюрпризів його вболівальникам. Усі три гри, які відбулися минулими вихідними, були цікавими і напруженими.
Так, приємно здивували своїх вболівальників гарною грою футболісти Велика Андрусівка, які у неділю, 26 червня, зустрічалися з командою Захарівки. Гра закінчилася внічию, з рахунком 2:2, але для спортсменів Великої Андрусівки це був справжній прорив, адже як повідомив нам голова Світловодської районної федерації футболу Микола Якимець, команда не отримувала перемог у грі з командою Захарівки з 1991 року. Натомість команда Захарівки – впевнений лідер футбольних баталій впродовж останніх 8-ми років.

Сюрпризи чемпіонату Світловодського району з футболу

Другим сюрпризом ІІІ туру чемпіонату стала поразка Федірок під час зустрічі з командою Григорівки. Річ у тім, що майже весь матч впевнено лідирували гравці Федірок і в їх перемозі не було жодних сумнів, особливо після того, як за 20 хвилин до завершення гри Григорівка навіть не змогла забити своїм суперникам пенальті. Однак, буквально за 10 хвилин до закінчення матчу футболісти Григорівки не лише зрівняли рахунок, але й змогли вибороти перемогу. Матч закінчився на їх користь з рахунком 3:1.

А от гра команд Горгаз-Спарта – Подорожнє була доволі передбачуваною і закінчилася з рахунком 5:1 на користь футболістів Горгазу.

Наступний, IV тур чемпіонату відбудеться у суботу, 2 липня. Цього дня Подорожнє буде приймати на своєму полі команду Федірок, Григорівка прийматиме Андрусівку, а Захарівка зустрінеться на своєму полі з командою Горгаз-Спарта.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF