Новгородківський район
Спорт

Кубок пам’яті В. Шаповалова

Кубок пам’яті В. Шаповалова
Уже дев’ятнадцятий раз ветерани футболу Долинського та Новгородківського районів розігрують почергово Кубок пам’яті Володимира Шаповалова.
Уродженець села Спасове Володимир Шаповалов трагічно загинув, рятуючи рибалку на зимовій ловлі риби на одному із ставків Долинщини, де він жив і працював. Та його пам’ятають друзі, рідні і знайомі, як людину добру, відважну, справедливу, хорошого сім’янина і знаного спортсмена. Незважаючи на те, що Володимира немає серед нас довгий час, він залишається добрим засновником дружніх зустрічей ветеранів футболу, дає можливість для спілкування та продовження спортивного життя спортсменів районів.

Цього року ветерани Долинщини своєю грою зуміли реваншуватися за поразку з минулому році з рахунком 2:1. На цей раз перемога за гостями з рахунком 5:2.

Та хочеться відмітити, що ветерани футболу обох команд, незважаючи на результат, дуже очікують цю товариську зустріч кожного разу. І кожного року господарі докладають багато зусиль, щоб гості мали тільки приємні враження від цих зустрічей.

На початку зустрічі перед учасниками матчу з словами побажань продовжувати добру традицію та підтримувати ветеранський спорт в наших районах виступили: голова районної федерації футболу Ярослав Дуднік, голова ради ветеранів району Іван Орел, ветеран спорту Василь Гринько та голова ради ветеранів спорту Долинщини Василь Заїка.

По закінченню гри всі футболісти, поминаючи Володимира Шаповалова, пригощалися доброю рибною юшкою, молодою картоплею, смаженою рибою, які смачно приготували працівники їдальні ПТУ №36. Всі учасники розіграшу Кубку дякують за матеріальну допомогу в організації та проведенні зустрічі Новгородківському селищному голові Олександру Сириці та підприємцям Олександру Литвину та Геннадію Дроботюку.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF