Олександрівський район
Спорт

"Краще спортивне село Олександрівщини 2016"

"Краще спортивне село Олександрівщини 2016"
11 червня в Олександрівці на стадіоні імені М.Шишки відбулися районні змагання на звання "Краще спортивне село Олександрівщини 2016".
У змаганнях взяли участь 14 команд сільських та селищних рад. Змагання проводилися з таких видів спорту, як: волейбол, міні-футбол, шахи, шашки, гирьовий спорт, дартс та перетягування канату.

"Краще спортивне село Олександрівщини 2016"

У змаганнях з міні-футболу перемогу здобула команда Староосотської сільської ради. Друге місце посіли футболісти Лісівської селищної ради, а третє – Красносільської сільської ради.

У волейболі першими були спортсмени Староосотської сільської ради, на другому місці – Івангородці, на третьому – команда Михайлівської сільської ради.

У змаганнях з шахів переможцем стала команда Староосотської сільської ради, друге місце посіла Голиківська сільська рада, третє – Красносілківська сільська рада.

Змагання з шашок виграла Михайлівська сільська рада, другими були шашкісти з Несваткового, третіми – представники Розумівської сільської ради.

У змаганнях з гирьового спорту лідерами стали спортсмени Соснівської сільської ради, друге місце виборола Лісівська селищна рада, на третьому місці Красносілківська сільська рада.

У змаганнях з дартсу першим став Юрій Мошуренко (Староосотська сільська рада), другим – Михнюк Іван з Лісового, третім – Теличенко Вадим з Розумівки.

Останнім видом змагань було перетягування канату, де третьою стала команда з Лісового, другими – Розумівчани, а першими Староосотці.

У загальному заліку третє місце виборола Михайлівська сільська рада, на другому місці – команда з Лісового, а переможцем стала команда Староосотської сільської ради – неодноразовий лідер районних та обласних змагань.

"Краще спортивне село Олександрівщини 2016"

За матеріалами офіційного сайту Олександрівської РДА

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF