Світловодський район
Спорт

Футбольне «срібло» до Дня міста

Футбольне «срібло» до Дня міста
Батьки юних футболістів стверджують, що світловодська команда "Спарта", хоч і не стала чемпіоном, але, якби на турнірі була номінація "Приз глядацьких симпатій" – "Спарта" була би поза конкуренції.
На час проведення Всеукраїнського турніру з футболу серед хлопців 2009 року народження у Вишгороді, що у Київській області, з 2-го по 5-те червня стояла спека під 30 градусів. 22 команди семирічних футболістів з усієї України взяли у ньому участь. Серед них – світловодська "Спарта", яку тренує тренер-наставник нашої КДЮСШ Андрій Скворцов… Команди, проводячи щодня по дві гри – 80 хвилин – грали спочатку кожна у своїй групі по колу. Потім переможці у групах перейшли до ігор між "на виліт". "Спарта" демонструвала таку жагу до перемоги, що це відмічали навіть їхні суперники – команди, що вибули із турніру, зазвичай, ставали вболівальниками саме за наших хлопців. Що, безумовно, додавало їм наснаги, яка вивела їх до фіналу з київським "Каскадом"… Йому, єдиному і поступилася "Спарта" – ІІ місце!

Футбольне «срібло» до Дня міста

"Цей наш здобуток ми присвятили Дню Світловодська!", – наголосив тренер Скворцов, 7 червня, у міському спорткомплексі ім. А.Тузовського, де відбулося врочисте пошанування наших тріумфаторів…

Футбольне «срібло» до Дня міста

Депутат міськради Анатолій Кучугурний, чий онук Веніамін, до слова, також є гравцем "Спарти", вручив тренерові Почесну грамоту-подяку від батьків "спартанців" та висловив, водночас, вдячність приватному підприємцеві Андрієві Каспрову, який вніс посильну спонсорську допомогу у вояжі світловодської команди до Вишгороду.

"ВК" у PDF