Знам’янський район
Спорт

Cпорт – це, насамперед, – воля до перемоги

Cпорт – це, насамперед, – воля до перемоги
Свято Перемоги у Знам’янці було насичене спортивними подіями. До Дня Перемоги були присвячені різноманітні спортивні змагання. Адже спорт – це насамперед – воля до перемоги.
6 травня у приміщенні ГО «Атлет» відбувся відкритий турнір з тенісу настільного, де І місце виборов Шевченко Роман, ІІ - Гавришевський Євген, ІІІ – Шевцов Олександр.

У спортивному залі КДЮСШ 9 травня проходили змагання з волейболу, де перемогу здобула команда «ЕЧ - 3», на другому місті команда ветеранів гандболу «Локомотив» і на третьому – команда з с.Дмитрівки.

Як завжди, головною подією стали Всеукраїнські змагання з велоспорту присвячені Дню Перемоги, які стартували саме 9-го травня.

Біля Обеліску Слави відбулося урочисте відкриття змагань, спортсмени поклали до Обеліску корзину квітів. Міський голова С.І.Філіпенко привітав учасників змагань, побажав здоров’я, миру та майбутніх перемог. Сергій Іванович зауважив, що велогонки до Дня Перемоги проходять в нашому місці вже 20 років, це гарна спортивна традиція, що сприяє не лише популяризації велоспорту, а ще й виховує в учасників патріотичні риси.

Про результати цих змагань ми дізнаємося 11-го травня.

Переможці інших змагань, як годиться, отримали медалі та грамоти Знам’янської міської ради які вручали міський голова С.І.Філіпенко, начальник відділу молоді та спорту Р.А.Ладожинська, головний спеціаліст відділу молоді та спорту А.О.Сугарей.

Cпорт – це, насамперед, – воля до перемоги

Хочемо подякувати всім організаторам та учасникам спортивних подій у нашому місті.

"ВК" у PDF