Світловодський район
Спорт

Дзюдоїст Станіслав Рибін — найсильніший в Україні

Дзюдоїст Станіслав Рибін — найсильніший в Україні
16 квітня вихованці Світловодської КДЮСШ побували у Києві на 9-му міжнародному турнірі з дзюдо на призи Нугзара Месаблішвілі — триразового чемпіона світу серед майстрів. Аби продемонструвати свої бійцівські здібності на столичному татамі зібралося понад 750 спортсменів з 5 країн: Білорусі, Грузії, Казахстану, Молдови та України.
У черговий раз учень світловодської школи дзюдо Станіслав Рибін продемонстрував високий рівень майстерності і став чемпіоном міжнародного турніру у ваговій категорії 42 кг (у цій категорії змагалися 38 учасників). Юнак провів 6 боїв і впевнено переміг усіх своїх суперників. "Станіслав довів, що він найкращий в Україні у своїй ваговій категорії", — з гордістю розповів тренер дзюдоїста Рудольф Матвєєв.

Дзюдоїст Станіслав Рибін — найсильніший в Україні

До речі, за підготовку чемпіона Рудольф Матвєєв був нагороджений дипломом, який вручив особисто Нугзар Месаблішвілі.

Гарні бійцівські здібності показав й інший вихованець КДЮСШ Сергій Постіл (виступав у категорії +60 кг), який посів 5-те місце з-поміж 32-х учасників.

Приємною несподіванкою стала перемога єдиної дівчинки у нашій команді Соні Степченко. 10-річна Соня вперше поїхала на такі престижні змагання, і з-поміж 16 учасниць змогла вибороти бронзову медаль серед дівчат у ваговій категорії 29 кг. "Я задоволений результатами своїх вихованців, але, як і завжди, ми не збираємося зупинятися на досягнутому. Будемо працювати і рухатися уперед", — наголосив Рудольф Матвєєв.

Дзюдоїст Станіслав Рибін — найсильніший в Україні

Принагідно тренер подякував батькам спортсменів за підтримку, а також Віктору Королю, власнику торговельної марки "Королівський смак" за допомогу та підтримку дитячого спорту у Світловодську.

"ВК" у PDF