Онуфріївський район
Спорт

Змагання з футболу на приз Кубанова

Змагання з футболу на приз Кубанова
В Павлиші та Камбурліївці, в минулу суботу, були проведені щорічні змагання з футболу на приз В. Кубанова.
Заявки на участь у змаганнях подали 12 команд, то ж їх розділили на дві групи по шість команд і змагання проходили одночасно на двох футбольних майданчиках. Від Онуфріївки участь прийняли одразу дві команди: «Юність» та «Рубін».

«Юність» грала в Камбурліївці проти дорослої команди «Метеор» і цілком логічно програла з хокейним рахунком 4:0. А «Рубін» грав в Павлиші де зміг здобути перемогу в своїй групі. В Камбурліївці виграла місцева команда «Темп». Напевно вдома й стіни допомагають, та й вболівальна підтримка була на дуже високому рівні. Хотілося б подякувати організаторам за чудову підготовку до свята: поле було підготовлено, працювала виїзна торгівля.

Фінальна частина змагань проводилася в Камбурліївці, на батьківщині Василя Кубанова. За приз змагалися декылька команд і спортивна фортуна розпорядилася так: трете місце завоювала команда Куцеволівки, в фінальному двобії зійшлися місцевий «Темп» та Онуфріївський «Рубін».

Змагання з футболу на приз Кубанова

Гра йшла на рівних, тому переможця визначили за серією пенальті. В одинадцятиметрових більш точними були Онуфріївчани, тому вони отримали Кубок В. Кубанова, а «Темп» вдовольнився сріблом.

Змагання з футболу на приз Кубанова

Перед врученням Кубку та Грамот сільський голова Сергій Крутько розповів про спортивний шлях Василя Кубанова. Василь Іванович завжди захоплювався спортом, в 29 років він переніс складну операцію, після неї йому давали другу групу інвалідності, але він продовжив займатися улюбленою справою і через чотири роки став майстром по гирьовому спорту.

Кубок перехідний, тому місцева команда, якщо буде «рости» такими «Темп»ами має всі можливості залишити Кубок в слідуючому році в рідному селі Василя Івановича.

Змагання з футболу на приз Кубанова

"ВК" у PDF