Світловодський район
Спорт

«Власівчанка» готується підкорити нові вершини

«Власівчанка» готується підкорити нові вершини
З 15 по 17 квітня в місті Шпола Черкаської області відбудеться фінальний, другий етап Чемпіонату України з футзалу серед дівочих команд (першої ліги) молодшої вікової категорії 2003-2004 року народження. Світловодськ на цих всеукраїнських змаганнях представлятиме команда «Власівчанка».
«Власівчанка» – єдина в місті дівоча футбольна команда. Сьогодні в ній займаються шістнадцять дівчат віком від 11 до 13 років, здебільшого – учениці Власівської загальноосвітній школи №8. Команда була створена менше року тому, в серпні 2015 року, але не зважаючи на свій молодий вік «Власівчанка» вже встигла показати себе на змаганнях всеукраїнського рівня.

Так, у жовтні 2015 року команда стала бронзовим призером Всеукраїнського турніру «Осінній кубок ФК «Жайвір» і Кубка Шполянського району серед жіночих юнацьких команд.

Добре, як для дебютантів, показала себе «Власівчанка» і на відбірковому етапі Чемпіонату України з футзалу серед жіночих та дитячо-юнацьких команд молодшої вікової категорії 2003-2004 р.н., організованому Асоціацією футзалу України. На цих змаганнях, які пройшли в листопаді минулого року в м. Кобеляки Полтавської області, дівчата завоювали приз глядацьких симпатій, адже лише їм вдалося забити три голи у ворота команди-перможниці «Багіра».

І ось – нові серйозні випробування. Тренер команди Ігор Рябчук в інтерв’ю нашому виданню сказав, що учасниці команди налаштовані по-бойовому, але сам він побоюється, що гра буде нелегкою, адже дівчат очікує зустріч із суперницями, старшими за віком.

Сподіваємось, дівчата зможуть гарно показати себе на другому етапі Чемпіонату України з футзалу і бажаємо команді нових здобутків і перемог.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF