Онуфріївський район
Спорт

Першість з футболу на Кубок Виклику

Першість з футболу на Кубок Виклику
2 квітня о десятій годині ранку до Вишнівців починають з’їжджатися автомобілі та автобуси з футбольними командами, вболівальниками та любителями спорту
На жаль, трохи підвела погода – вночі була сильна злива, а зранку пронизливий вітер, але для справжніх вболівальників це не завада. Добре, що хоть під час гри не було дощу.

Автора цих рядків село Вишнівці вразили своєю чистотою: ніде не валяються папірці та інше сміття. Село виглядає дуже охайно.

Першість з футболу на Кубок Виклику

Прямо під час проведення футбольного змагання замінювали вікна на енергозберігаючі, це не зважаючи на вихідний день. Поки не розпочалися змагання переговорив з робітниками, вони сказали, що навмисне вибрали вихідний день, коли в школі немає учнів. В Будинку культури вікна вже замінили, тепер замінювали в двох шкільних приміщеннях.

Окремо хотілося б зазначити велику роботу, яку було проведено по підготовці до гри стадіону, як кажуть місцеві жителі, це велика заслуга Едуарда Удода – інструктора по спорту. Працювала виїзна торгівля, в школі для учасників приготували смачну юшку та кашу, це велика заслуга сільського голови та депутата районної ради Володимира Горобця.

У змаганні взяли участь вісім команд тож цілком логічно, що їх розподілили на пари і провели чотири двобії, причому дві гри провели на полі сусіднього села Зибкове. Тому можна сміливо сказати, що спортивне свято охопило дві сільські громади.

Першість з футболу на Кубок Виклику

За результатами серії ігор перемогу здобула команда Млинка, срібло завоювали Успенські футболісти, а бронзу отримали господарі Вишнівцівського стадіону.

Першість з футболу на Кубок Виклику

На трибунах були розмови про те, що відсутні очільники спорту, але в них є поважна причина – возили дітей на змагання в обласний центр.

"ВК" у PDF