Світловодський район
Спорт

Світловодчанка Марина Кузьменкова стала бронзовим призером Відкритого Кубка м. Черкаси з бодібілдингу

Світловодчанка Марина Кузьменкова стала бронзовим призером  Відкритого Кубка м. Черкаси з бодібілдингу
Минулими вихідними в Україні офіційно старував новий сезон змагань з бодібілдингу. Так, 2 квітня у Черкасах відбулися змагання відкритого IFBB-Кубка з фітнесу, бодібілдингу, фізік-мен, фітнес-бікіні, модельного фітнесу та командних фітнес-дисциплін (спортивної аеробіки, танцювальної аеробіки, стрит-шоу та фрістайлу).
Змагання проходили в концертній залі БК ім.Івана Кулика і зібрали велику кількість спортсменів з Черкас, Кіровограда, Києва та інших міст України. А завдяки нашій землячці – Марині Кузьменковій, на цих престижних змаганнях пролунав і Світловодськ.
У номінації «фітнес бікіні» серед жінок (до 165 см) Марина виборола почесне третє місце і привезла у рідне місто бронзову медаль, залишивши позаду сильних столичних суперниць.

Світловодчанка Марина Кузьменкова стала бронзовим призером  Відкритого Кубка м. Черкаси з бодібілдингу

В інтерв’ю нашому виданню Марина розповіла, що займається спортом вже 5 років, а 3 роки тому почала брати участь у спортивних змаганнях. За цей час їй вдалося вибороти 10 медалей і 2 кубка: «Першими були змагання з жиму лежачи в Кременчуці. Тоді ж я завоювала свою першу золоту медаль. Мене це захопило, і я почала більш ретельно займатися і прагнути кращих результатів. На даний момент я багаторазова переможниця змагань з жиму лежачи та народного жиму в Світловодську та Кременчуці».

Наразі колекція призів спортсменки нараховує 7 золотих, 1 срібну і 2 бронзових медалі. Але у номінації фітнес-бікіні – це перша, і, як зізнається сама Марина, довгоочікувана нагорода: «Як кажуть, буває бронза дістається складніше, аніж золото. Та й за вагою вона важча! Мої суперниці були дуже сильні, дуже красиві і кожна була гідна увійти в трійку фіналісток».
Ділячись із нами враженнями від змагань у Черкасах, спортсменка зазначила: «Враження від змагань дуже хороші. Проводилися вони на гідному рівні. Цей заряд емоцій, переживань, радості дають новий поштовх, нову мотивацію на нові досягнення. Звичайно ж, мені є над чим працювати. Усі недоліки будуть коригуватися, аби на наступних змаганнях показати кращий результат».

На звершення нашого спілкування Марина подякувала всім, хто підтримував її на змаганнях та висловила свої побажання тим, хто тільки-но розпочав тренування: «Хочу сказати окреме спасибі моєму тренеру – Катерині Болтишевій за працю, яку вона в мене вкладає і за її віру в мене. Спасибі моїй мамі за її витримку і підтримку! І всім моїм близьким друзям, які завжди тримають за мене кулачки і переживають. А спортсменкам-початківцям хочу побажати завжди вірити в себе і в свою мрію! Нічого немає неможливого!».

Світловодчанка Марина Кузьменкова стала бронзовим призером  Відкритого Кубка м. Черкаси з бодібілдингу

Ми щиро вітаємо Марину з гідною нагородою і зичимо подальших перемог, адже сезон змагань тільки розпочався!

Світловодчанка Марина Кузьменкова стала бронзовим призером  Відкритого Кубка м. Черкаси з бодібілдингу

Довідково: народний жим – це жим штанги лежачи на лаві. При цьому вага штанги має дорівнювати вазі самого спортсмена. Змагання відрізняється від усіх інших тим, що головне тут не вага, а кількість повторень. Перемога дістається тому спортсмену, який виконав найбільшу кількість повторень у своїй категорії без використання жимових сорочок.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF