Світловодський район
Спорт

Районний чемпіонат з волейболу

Районний чемпіонат з волейболу
27 лютого в спортивній залі Захарівської школи відбулася фінальна гра районного чемпіонату з волейболу.
Зазначимо, що фактично всі зустрічі, які відбувалися 13.02.2016 р в с. Подорожнє, 20.02.2016 р. в с. Григорівка та 27.02.2016 р. в с. Захарівка, між командами – суперниками пройшли в непоступливій та цікавій боротьбі, де, в підсумку майстерність григорівських волейболістів зіграла ключову роль, принісши їм, за підсумками змагань, перше місце. Не зважаючи на те, що в фінальному протистоянні з командою с. Захарівка, григорівській команді вистачило для перемоги всього двох партій, обидві гри були доволі конкурентоспроможними.

Слід сказати, що на шляху до фіналу, на попередній зустрічі в с. Григорівка, команда с. Захарівка отримавши ІІ місце обійшла команду с. Павлівка, яка зайняла ІІІ місце. Однак взяти кубок «Чемпіон Світловодського району з волейболу» з першої зустрічі в с. Подорожнє судилося команді Григорівської сільської ради. Попереду на них чекають обласні змагання.

Районний чемпіонат з волейболу

Плануючи ці змагання, ми сподівалися, що вони зацікавлять спортивних активістів райрну. І приємно бачити, що саме так і сталося. Дякуємо директорів шкіл с. Подорожнє Г. Ковальова, с. Григорівка С. Ярового, с. Захарівка В. Вишневенка за те, що надали нам можливість провести чемпіонат з волейболу у шкільних спортивних залах. Щиро вдячні сільським головам Н. Невкритій с. Григорівка, М. Панасенку с. Павлівка, В. Щукіну с. Микільськ, В. Гарбузу с. Захарівка за сприяння і підтримку в організації та проведенні змагань.

Районний чемпіонат з волейболу

Надіємось що в наступних змаганнях до нас приєднаються команди з інших сільських рад.

"ВК" у PDF